Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Πέραμα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα: “Η διαχρονική τρομοκρατία της αριστεράς”. Ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στην τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η αριστερά εδώ και δεκαετίες στην χώρα μας με δολοφονίες όχι μόνο πολιτικών αντιπάλων, αλλά και απλών αθώων πολιτών.

Ένας άλλος βραχίονας της αριστερής τρομοκρατίας είναι και η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς που σαν στόχο έχει να φιμώσει με κάθε αθέμιτο μέσο όπως η συκοφαντία αλλά και ο εκφοβισμός με τραμπουκισμούς  κάθε φωνή που τις εναντιώνεται. Οι αριστεροί επισήμανε ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος είναι αμετανόητοι για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος της Πατρίδος και του ελληνικού λαού, για αυτό υποχρέωση κάθε Πατριώτη κάθε Εθνικιστή είναι να απογυμνώνει τους αριστερούς διότι ο μπολσεβικισμός δεν είναι ιδεολογία, αλλά ψυχική ασθένεια.

Η πρώτη Τετάρτη του Δεκεμβρίου ήταν μια σημαντική ημέρα για την Τ.Ο. Βόρειων Προαστίων, καθώς είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει σημαντικά στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι ομιλίες ξεκίνησαν με το Γραμματέα της Τ.Ο. Μιχάλη Μπέλλο να ενημερώνει τα μέλη για τις επικείμενες δράσεις της Οργάνωσης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, στην προσπάθειά της να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό. Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή, Απόστολος Γκλέτσος οποίος και με μια βαθιά συναισθηματική ομιλία, θύμισε τον προορισμό του Κινήματός μας, και πόσο σημαντικό είναι το κάθε μέλος να τ γνωρίζει, να το βιώνει και να το μεταλαμπαδεύει στους γύρω του.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Παναγιώτης, μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, που ζει ως μετανάστης στην Αυστραλία, και που εξήγησε με ιδιαίτερη φόρτιση πόσο πιστεύει στην Ελλάδα και στις αξίες του Ελληνισμού που συντηρούνται μονάχα από τη Χρυσή Αυγή. Ένα λαμπρό παράδειγμα που παρακίνησε όλους τους παρευρισκομενους να δώσουν υπόσχεση πώς θα συνεχίσουν τον Αγώνα για να μη γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών και να σταματήσει η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό Όπως σε κάθε εκδήλωση υπήρχε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από το μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλεξανδράκη.

Τ.Ο. Περάματος: Την Τετάρτη 9/12 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον πρόεδρο του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.  Μπαρμπούρη Ευάγγελο με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στον συνδικαλιστικό τομέα. Ο συναγωνιστής ενημέρωσε τους παρόντες για την δραστηριότητα του κινήματος μας στους εργασιακούς χώρους και ταυτόχρονα για τα αγροτοκτηνοτροφικά σωματεία που ιδρύθηκαν πρόσφατα με την συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής . Επίσης διαβεβαίωσε πως η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί σε πείσμα όσων καταπατούν εδώ και χρόνια κεκτημένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα αναφέροντας παράλληλα τις αντίστοιχες βασικές θέσεις του πολιτικού μας προγράμματος. Τέλος κάλεσε άπαντες σε αγωνιστική ετοιμότητα και συσπείρωση τονίζοντας πως ο νόμιμος πολιτικός αγώνας του κινήματος μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn362#ixzz3u6QOgmcD

Exit mobile version