Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κράτος δικαίου» της αριστεράς: Τα πολιτικά λαμόγια στο απυρόβλητο, χειροπέδες σε “εγκληματία” υπέργηρο καστανά

«Κράτος δικαίου» της αριστεράς: Τα πολιτικά λαμόγια στο απυρόβλητο, χειροπέδες σε “εγκληματία” υπέργηρο καστανά

Είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες την λήξη πολλών υποθέσεων που αφορούσαν την πολιτική διαφθορά και την ζημία εκατοντάδων εκατομμυρίων που υπέστη το ελληνικό δημόσιο. Ο μεν Παπακωνσταντίνου έφυγε με μία επίπληξη για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, ενώ ο Παπαντωνίου έδωσε 100.000 ευρώ για έναν λογαριασμό πολλών εκατομμυρίων στην ίδια λίστα. Τόσο ο Παπαντωνίου, όσο και άλλοι μεγαλοϋπουργοί, έχουν γλιτώσει από πολλές άλλες υποθέσεις ελέω του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δεν είχε την ίδια τύχη ένας ηλικιωμένος καστανάς στην πλατεία Αριστοτέλους. Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς. Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, δεν ήθελε να του κατάσχουν το καρότσι του και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι. Την ίδια ώρα έφτασε και περιπολικό προκειμένου να πάρει τον ηλικιωμένο καστανά. Τελικά έφτασε πρώτα το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν στο σημείο 13 αστυνομικοί, δύο περιπολικά και ένας γερανός. Για έναν ηλικιωμένο καστανά…

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση: 

Πηγή: parallaxi

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-dikaiou-ths-aristeras-ta-politika-lamogia-sto-apuroblhto-cheiropedes#ixzz3u7gQCpsI

Exit mobile version