Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς υπέρ της κατάληψης της Ευρώπης από λαθρομετανάστες

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς υπέρ της κατάληψης της Ευρώπης από λαθρομετανάστες

Μια θλιβερή και παρακμιακή ανθελληνική φιγούρα του εξωτερικού  έκανε και πάλι την εμφάνιση της. Ο λόγος για τον περιβόητο Νιλς Μούιζνιεκς, επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο οποίος προσπάθησε να κάνει μια εκ νέου παρέμβαση για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η Ευρώπη τους απογοήτευσε και συνεχίζει να το κάνει», καθιστώντας «μερικές φορές έγκλημα την παράτυπη είσοδο και την παραμονή».

Συνεχίζοντας, ο Μούιζνιεκς τονίζει ότι «Περιπτώσεις αστυνομικής βίας, επαναπροωθήσεων γίνονται πιο συχνές και η αυξανόμενη αντι-μεταναστευτική ρητορεία διαποτίζει τον δημόσιο και πολιτικό διάλογο», ενώ στην συνέχεια τονίζει ότι «Δεν πρέπει να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση», καλώντας τις χώρες της Ε.Ε. «να αλλάξουν την προσέγγισή τους και να στηριχθούν στις πραγματικές αξίες της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας», όπως και «να σχεδιάσουν πιο ανθρώπινες πολιτικές, που βελτιώνουν τις συνθήκες υποδοχής, να διευκολύνουν την ασφαλή διέλευση και την πρόσβαση στο άσυλο, καθώς και να προωθήσουν την αποτελεσματική ενσωμάτωση στις κοινωνίες υποδοχής».

Με απλά λόγια, αυτός ο εκτός τόπου και χρόνου παγκοσμιοποιητής υποστηρίζει την λογική των ανοιχτών και διάπλατων συνόρων, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Είναι σίγουρο ότι τις φαιδρολογίες του εν λόγω άπατρι τύπου θα τις πάρουν στο ψιλό όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις…διαταγές του. Μόνο εδώ στην Χώρα μας, με τα δουλικά σύνδρομα της κυβέρνησης Σαμαρά στο παρελθόν και την παράδοση της σκυτάλης στην κυβέρνηση Τσίπρα, υποδεχθήκαν αυτόν τον τύπο ως σοβαρή προσωπικότητα και πολύ χειρότερα ακολουθούν κατά γράμμα τις εθνομηδενιστικές του οδηγίες.

Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης θωρακίζουν τα σύνορα τους, εδώ στην Χώρα μας η επίσημη κυβερνητική πολιτική κινείται στις διαλυτικές για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Ελλάδας επιθυμίες του φαιδρού Μούιζνιεκς και τον ντόπιων συνοδοιπόρων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthellhnas-mouiznieks-epistrefei-me-nees-ektos-topou-kai-chronou-theseis#ixzz3uA5kkEd5

Exit mobile version