Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ανεγκέφαλοι, αγράμματοι και αγεωγράφητοι μας κυβερνάνε. Από πού να το πιάσει κανείς; Από τον πρωθυπουργό που δεν ξέρει ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη δεν είναι δυο ξεχωριστά νησιά, αλλά το ίδιο και το αυτό; Από τον υπουργό υγείας που τον ιό HIV τον ονομάζει “χιβ”; Από τα τραγικά αγγλικά του Τσίπρα; Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Υποτίθεται ότι αυτήν την χώρα θα έπρεπε να την κυβερνάνε οι άριστοι και όχι οι αρεστοί. Δεν ξέρουν να μιλήσουν ούτε στοιχειώδη ελληνικά και περιμένουμε να μιλήσουν αγγλικά. Απορώ ή μάλλον είμαι βέβαιος πως θα επιτεύχθηκε το τρίτο μνημόνιο. Θα κόψουμε κι άλλο τις συντάξεις θα έλεγαν οι τοκογλύφοι και αυτοί θα καταλάβαιναν θα τις αυξήσουμε! Και περιμένουμε να σωθούμε από δαύτους; Απορώ αν οι ψηφοφόροι τους είναι της ίδιας Παιδείας ή εγκεφαλικής δυσλειτουργίας με αυτούς. Αίσχος και ντροπή τίποτα άλλο.

Α.Μ.Κ.

Η προπαγάνδα των ψευτοανθρωπιστών και η βόμβα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης

Πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας “ευαισθητοποιήσουν” υπέρ του να βοηθάμε λαθρομετανάστες με διάφορους τρόπους, με στημένους τηλεμαραθώνιους και με κήρυγμα από το πρωί ως το βράδυ, τη στιγμή που αν εμείς ως Κίνημα κάνουμε μια διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες θεωρείται αδίκημα. Έχουμε τρελαθεί εντελώς. Είναι δυνατόν ο λαθραίος να προηγείται του Έλληνα;  Είναι δυνατόν ο λαθραίος να  προηγείται στα νοσοκομεία, στις Εκκλησίες, παντού; Και ας εχει πληρώσει ο Έλληνας με την εισφορά του, την δωρεά του και την σκληρή του εργασία για όλα αυτά; Ας κάνουμε εμείς την αρχή έστω και ιδιωτικά. Κανένας Έλληνας μόνος του τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Αυτό που το άθλιο κράτος θεωρεί ρατσισμό και ξενοφοβία, εμείς το θεωρούμε καύχημα και καμάρι μας. Βοηθάμε τους συμπατριώτες μας, υπερβαίνουμε και νικάμε τα μνημόνια και περιμένουμε το νέο έτος που θα μας φέρει  σίγουρα ως δώρο την οριστική μας απαλλαγή από τους δυνάστες της Πατρίδας μας. Ως τότε καλή δύναμη σε όλους μας και πρώτη αξία μας η αλληλεγγύη μεταξύ συναγωνιστών για να επιβιώσουμε των μνημονίων όλοι και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!

Κωνσταντίνα

Αποστολή μας να ματαιώσουμε τον Εθνικό θάνατο

Ο πρωθυπουργός πήγε στην παράσταση που ανέβασε ο Λαζόπουλος (χρόνια αβανταδόρος του) και δήλωσε βγαίνοντας: “Μια επίκαιρη παράσταση, ένα έργο πολυπολιτισμού”! Και ρωτώ εγώ ο αδαής. Τι προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ένα θεατρικό που περιέγραφε τους γάμους τεσσάρων κοριτσιών με λαθρομετανάστες και πόσο ανάγκη το έχουμε, την ώρα που λαθρομετανάστες ισλαμιστές εποικίζουν την πατρίδα μας, ανεβάζοντας την εγκληματικότητα και την ανεργία στα ύψη; Τελικά αμειβόμαστε όλοι μας με 26.000 ευρώ τον μήνα και μας προστατεύουν 70 αστυνομικοί τον καθένα, όσοι δηλαδή και τον Τσίπρα; Μάλλον τα ΜΜΕ παίζουν με την νοημοσύνη και τα νεύρα μας! Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα!

Χ.Φ.

«Κράτος δικαίου» της αριστεράς: Τα πολιτικά λαμόγια στο απυρόβλητο, χειροπέδες σε “εγκληματία” υπέργηρο καστανά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-13-dekembriou-2015#ixzz3uA6GBl9N

Exit mobile version