Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Σαλαμίνα, Ηλεία

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και μέλη της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων μίλησε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου ο Συναγωνιστής βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας.

Στη σύντομη ομιλία – πρόλογο ο Γραμματέας της Τ.Ο., Μιχάλης Μπέλλος υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ε. Καρακώστας συμβολίζει το θρίαμβο της θέλησης και της πίστης στη Νίκη, καθώς κατάφερε μαζί με τους λίγους, πλην παθιασμένους συναγωνιστές στη Βοιωτία, να κερδίσουν τη μάχη έναντι των κομμουνιστών και να εκλέξουν βουλευτή, την ώρα που οι ίδιοι έθεταν επικεφαλής στο ψηφδοδέλτιό τους τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Κουτσούμπα. Ο Συναγωνιστής βουλευτής Ε. Καρακώστας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι περιποιεί τιμή για τον ίδιον αλλά και για όλους όσους ασπάζονται τις ιδέες του Εθνικισμού, να χαρακτηρίζονται με σκεό τρόπο από τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών που πνίγονται στα θαλασσοδάνειά τους και το “συνταγματικό τόξο” των απατεώνων που εκτρέφει μόνο μιζέρια, διαφθορά και αντεθνικά ιδεώδη.

“Έχουμε ήσυχη της συνείδησή μας πώς είχαμε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό, πολλά χρόνια πριν, για αυτά που γίνονται σήμερα..”, συνέχισε και θύμισε ότι για όλα τα σημερινά φλέγοντα ζητήματα (Λαθρομετανάστευση, Μνημόνιο – ΔΝΤ, Ασφαλιστικό, Εθνικά Θέματα) η Χρυσή Αυγή, πρώτη και μοναδική πολιτική δύναμη επεσήμανε τους κινδύνους, αλλά χλευάστηκε από το λαό. Έτσι και σήμερα νομοτελειακά η επιχείρηση Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, η αναγκαία στροφή προς τη Ρωσία, η Εθνική παραγωγή, τα κοιτάσματα προς εκμετάλλευση και η επαναλειτουργία των εργοστασίων που για κάποιους φαίνονται ουτοπικά, θα γίνουν αναγκαιότητα και τότε θα έρθει η ώρα να φθάσουμε και στο ποθούμενο.

Η Χρυσή Αυγή να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας καθώς θα είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που άλλα θα τα αποτρέψει και άλλα θα τα εφαρμόσει. “Μιλήστε στο λαό για τη Χρυσή Αυγή με απλά λόγια κοιτάζοντάς τον στα μάτια” ήταν η παράκληση προς τον κάθε ένα ξεχωριστά, για το ρόλο που πρέπει να επιτελέσει μελλοντικά βοηθώντας τον εαυτό του και την πατρίδα τελικά, καθώς η απηνής φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας από τα ΜΜΕ θα συνεχιστεί. Και για να έχει επιτυχή αποτελέσματα ο διάλογος οφείλουν όλοι να μελετούν και να αγοράζουν τα προπαγανδιστικά όργανα του Κινήματος (Εφημερίδα, Site). Το κλείσιμο της ομιλίας ήταν κάλεσμα προς τα μέλη να θυμούνται πώς για να κτιστεί το νέο που ευαγγελίζεται η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να έχουν Πίστη και Πειθαρχία και πώς ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής συμβολίζει την Αναγέννηση της Ελλάδος.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γκλέτσο Απόστολο. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής αναλύοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αν επί 40 χρόνια και πλέον, κυβερνούσαν ξένοι αυτόν τον τόπο, δεν θα ήταν η χώρα σε τέτοιο χάλι, όσο τώρα με το αντισυνταγματικό τόξο. Ακόμα και οι ευρωβουλευτές τους, για χρόνια, πηγαίνουν στις Βρυξέλλες για τουρισμό. Δεν είχαν ιδέα τι συνθήκες ψήφιζαν τόσο χρόνια, αποτελέσματα των οποίων βλέπουμε σήμερα με τον πιο οδυνηρό τρόπο, όπως οι λαθρομετανάστες.

Αντιθέτως οι δικοί μας ευρωβουλευτές, μέσα σε μερικούς μήνες, όχι μόνο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά αγωνίζονται με πρωτοφανή ζήλο για τα δεδομένα των τουριστών ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων. Αναφέρθηκε στη χρεοκοπία των μνημονιακών κομμάτων και στην Frontex που θέλουν να αντικαταστήσει τον Ελληνικό στρατό, λες και γίναμε Ελβετία ή Λουξεμβούργο. Ακόμα και η πώληση του Λιμένος του Πειραιά, έγινε χωρίς να έχουν ιδέα οι πολιτικάντηδες τα εγκαίνια της νέα διώρυγας του Σουέζ, που αναμενόταν να διπλασιάσει την ημερήσια δυναμικότητα μεταφοράς εμπορευμάτων. Στερούν έτσι πλούτο από τον Ελληνικό λαό, για να τον χαρίζουν στους τοκογλύφους.

 

Τέλος τόνισε πως μοναδικός εγγυητής για το Έθνος και την Πατρίδα είναι ο Αρχηγός μας και η Χρυσή Αυγή. Σταθήκαμε όρθιοι, όταν οι άλλοι γονατίζουν μπροστά στα αφεντικά τους. Κρατήσαμε τις τοπικές, όταν οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι αντί να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί, υπάρχει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Οι πολιτικές ομιλίες συνεχίζονται αδιάκοπα κάθε Τρίτη και Σάββατο στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου. Την περασμένη Τρίτη η συναγωνίστρια Διονυσία Λάβδα πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την Παρακμή στη Σύγχρονη Ελλάδα και εν συνεχεία ο συναγωνιστής Θεόδωρος Ζέκος ανέλυσε τα πολιτεύματα καταλήγοντας στη σημερινή τυραννία του μνημονίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μίλησε στους παρευρισκόμενους, ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη μας σχετικά με τις επερχόμενες κινήσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn363#ixzz3uBrL3KTf

Exit mobile version