Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε ιερό ούτε όσιο! Βεβήλωσαν την Μητρόπολη Ρεθύμνου οι άθεοι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες που προστατεύει η αριστερά

Ούτε ιερό ούτε όσιο! Βεβήλωσαν την Μητρόπολη Ρεθύμνου οι άθεοι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες που προστατεύει η αριστερά

Το μένος τους για την Θρησκεία, την Πατρίδα, την οικογένεια και συλλήβδην την ελληνική κοινωνία εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι αναρχικοί μπαχαλάκηδες.

Οι ιδεολόγοι του διάλυσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού και του αφελληνισμού της Πατρίδας μας έδρασαν για ακόμη μια φορά ανενόχλητοι, βεβηλώνοντας την Μητρόπολη Ρεθύμνου.

Πλησιάζοντας στις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, το μήνυμα της ενσάρκωση του Θεανθρώπου, της Ελπίδας, του Φωτός και της επανένωσης της ελληνικής οικογένειας φαίνεται πως δαιμονίζει τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες που τα έβαλαν με τους… τοίχους!

Εκεί με τα εμετικά τους συνθήματα, που μόνο αηδία και θλίψη για την παρακμή τους προκαλούν, καταφέρθηκαν εναντίον της Εκκλησίας, της Οικογένειας αλλά και των Εθνικιστών.

Τους παραδίδουμε στην χλεύη του ελληνικού λαού, γιατί η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστερά” ξεκάθαρα τους προστατεύει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-iero-oute-osio-oi-parakratikoi-mpachalakhdes-bebhlwsan-ton-mhtropoliti#ixzz3uD2BJROs

Exit mobile version