Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακός Συνασπισμός εναντίον του Ελληνικού Λαού: Συνεχείς συναντήσεις Στουρνάρα με πολιτικάντηδες για τον σχηματισμό οικουμενικής

Μνημονιακός Συνασπισμός εναντίον του Ελληνικού Λαού: Συνεχείς συναντήσεις Στουρνάρα με πολιτικάντηδες για τον σχηματισμό οικουμενικής

Είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των «νταβατζήδων» και των διεθνών τοκογλύφων για την συγκρότηση μίας «οικουμενικής» μνημονιακής κυβερνήσεως εις βάρος του Ελληνικού Λαού, ώστε να περνάνε τα μνημονιακά μέτρα με… ευρεία πλειοψηφία.

Σε αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει πλέον ενταχθεί και ο κεντρικός τραπεζίτης – πρώην μνημονιακός υπουργός, Γ. Στουρνάρας, ο οποίος έχει συνεχείς συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, ζητώντας τους να ενταχθούν στην «οικουμενική» ή έστω να στηρίξουν τα μέτρα που έρχονται.

Ήδη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Σ. Θεοδωράκη, τη Φώφη Γεννηματά, τους Α. Σαμαρά, Ε. Μεϊμαράκη, Ν. Μπακογιάννη, Α. Γεωργιάδη, Α. Τζιτζικώστα και Χ. Σταϊκούρα από τη ΝΔ, ενώ εντός των ημερών θα έχει συνάντηση και με τον… Λεβέντη για να «κλείσει» ο κύκλος του «δημοκρατικού τόξου».

Το δημοσίευμα αναφέρει και τις προθέσεις των κομμάτων. Συγκεκριμένα, ο Λεβέντης παρότι δεν έχει συναντηθεί με τον Στουρνάρα ακόμα, έχει ήδη δηλώσει ότι θα στηρίξει τα πιο αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Θεοδωράκης είπε ότι θα στηρίξει και αυτός τα πιο δύσκολα νομοσχέδια, χωρίς όμως να ενταχθεί στην κυβέρνηση για να μην… τρώει τομάτες όποτε βγαίνει στο δρόμο. Η νουδούλα ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση στον κεντρικό τραπεζίτη, αφού αναμένεται η χριστουγεννιάτικη αλλαγή προέδρου και τότε θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι τα μέτρα θα περάσουν. Ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση που υπάρχουν τέσσερις αποχωρήσεις από το κυβερνητικό σχήμα, θα μπαίνουν «τσόντα» βουλευτές της ΝΔ, του Πασόκ, του Λεβέντη και του Ποταμιού και θα τα περνάνε. 

Οπότε ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη στην αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδας. Γι’ αυτό και όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, μαζί με τα φερέφωνα των τοκογλύφων την υβρίζουν καθημερινά. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmoniakos-sunaspismos-enantion-tou-ellhnikou-laou-sunecheis-sunanthseis-s#ixzz3uEe7crjr

Exit mobile version