Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Νέα Μηχανιώνα

Tην Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, πολλοί ήταν οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου, που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. 

Ο συναγωνιστής ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αν και το ενδιαφέρον μονοπώλησε σχεδόν το θέμα των λαθρομεταναστών, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, καθώς και τα πιθανά σενάρια για τη συνέχεια του προβλήματος, που κυριολεκτικά εξελίσσεται σε μια ασύμμετρη απειλή.

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής πανελλαδικά για την ενημέρωση και οργάνωση του αγροτικού κόσμου, ώστε να αντισταθεί στην επερχόμενη λαίλαπα των μνημονιακών «προαπαιτούμενων», που αναμένεται να ψηφιστούν με το νέο έτος. “Η μόνη πραγματική ελπίδα των Ελλήνων” είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής “είναι η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου και η περαιτέρω εκλογική ενίσχυσή του. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που τρομοκρατεί κυριολεκτικά όλο το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο”.

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις μοιράζοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος καθώς και φυλλάδια με το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις των Εθνικιστών για τη λαθρομετανάστευση. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση στα καταστήματα της Νέας Μηχανιώνας. Το Σάββατο 12-12-2015 επισκέφτηκαν το Μεσημέρι του Δήμου Θερμαϊκού  και το Σχολάρι του Δήμου Θέρμης. Οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν τα καταστήματα και τις καφετέριες των περιοχών και οι κάτοικοι τους δέχτηκαν με πραγματική χαρά, δίνοντας τους κουράγιο και δύναμη. Εκτεταμένη  συζήτηση έγινε στα καφενεία όπου δόθηκαν πολλές επεξηγήσεις σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, που τεχνηέντως κρύβουν τα κανάλια των εργολάβων.

Οι συναγωνιστές ενημέρωσαν για το δίκαιο του αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα ζει όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης όρθιος. Τέλος κάλεσαν τον κόσμο να δηλώσει παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο και να στηρίξει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ώστε να βοηθήσει για το μέλλον των Ελλήνων, των παιδιών τους πριν να είναι πολύ αργά. Οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τον αγώνα και θα συνεχίσουν να πολεμάνε ανιδιοτελώς με μόνο γνώμονα να ξανακάνουν τους Έλληνες να νιώσουν περήφανοι για την Πατρίδα τους και την Ηγεσία τους, κάτι που μόνο με Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γίνει πραγματικότητα και θα γίνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn364#ixzz3uHn0GDfB

Exit mobile version