Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Παραπολιτικά»: Διαπλεκόμενος και πολιτικά ξοφλημένος ο Σαμαράς – Ο βρώμικος ρόλος Ντογιάκου στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

«Παραπολιτικά»: Διαπλεκόμενος και πολιτικά ξοφλημένος ο Σαμαράς - Ο βρώμικος ρόλος Ντογιάκου στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά τόσο στον Σαμαρά όσο και στον Ντογιάκο κάνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου. Σε άρθρο σχετικά με τα δρώμενα στις περιπτώσεις κατάχρησης δημοσίου χρήματος και κάτω από τον τίτλο: «Βάζουν χειροπέδες σε δύο πρώην υπουργούς» γράφονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Ταυτόχρονα, στου ευρωπαϊκούς κύκλους δεν έχει περάσει απαρατήρητη η είδηση που εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε σκάνδαλο με γνωστό καναλάρχη. Όπως έγραψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, λίγο πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου, με προσωπική του παρέμβαση προς την Εθνική Τράπεζα, κατάφερε να ανταλλάξει γνωστός καναλάρχης προσωπικές εγγυήσεις – cash collateral – με την ταινιοθήκη του καναλιού! Ευρωπαίοι αξιωματούχοι – ακόμα και αυτοί που στο παρελθόν στήριζαν τον κ. Σαμαρά – εμφανίζονται σήμερα ιδιαίτερα αρνητικοί όταν αναφέρονται στην εποχή της διακυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. 

Όπως υποστηρίζουν, εκείνα τα χρόνια δεν έγινε καμία ενέργεια κατά της διαπλοκής, ενώ, αντίθετα, υπήρξαν και υποθέσεις που μπήκαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που υπήρξαν από μια μερίδα του Τύπου για επαφές που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με υψηλόβαθμο στέλεχος της Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα άλλες υποθέσεις να πηγαίνουν σε βάθος χρόνου και να εξαφανίζονται από το προσκήνιο, ενώ άλλες να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς – προφανώς με εκδικητικές διαθέσεις -, είναι σε γνώση στελεχών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. 

Το τελευταίο εμφανίζεται μάλιστα να κρατά αποστάσεις από την εποχή Σαμαρά. Να θυμίσουμε ότι ο ανώτατος δικαστικός, στενός φίλος του κ. Σαμαρά, έχει χαρακτηριστεί από τον Τύπο «άνθρωπος ειδικών αποστολών», ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν κατονομάστηκε ως ο «Παναθηναϊκάκιας» στο ηχητικό ντοκουμέντο των συνομιλιών που είχε ο κ. Σαμαράς με τον Τάκη Μπαλτάκο και το οποίο παρουσίασε η Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ισχύουν τα εξής:

α) ο Σαμαράς εμπλέκεται σε σκάνδαλο με γνωστό καναλάρχη, τον οποίο και «κάλυψε»
β) οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι την εποχή της παντοδυναμίας Σαμαρά όχι μόνο δεν έγινε καμία ενέργεια κατά της διαπλοκής, αλλά υπήρξαν και υποθέσεις που «θάφτηκαν» επιμελώς
γ) ανάλογα με τα στενά συντηρητικά του συμφέροντα ο Σαμαράς φρόντιζε, «άλλες υποθέσεις να πηγαίνουν σε βάθος χρόνου και να εξαφανίζονται από το προσκήνιο, ενώ άλλες να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς – προφανώς με εκδικητικές διαθέσεις», όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα «Παραπολιτικά».

Είναι ολοφάνερο εδώ ότι «φωτογραφίζεται» η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη πολιτική ζωή της Χώρας, η δίωξη δηλαδή κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία έγινε με «εκδικητικές διαθέσεις» από τον Σαμαρά, μόνο και μόνο γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελούσε το πιο σοβαρό και σθεναρό εμπόδιο στα δικά του σχέδια. Στο τέλος, μάλιστα, γίνεται σαφή αναφορά στον Ντογιάκο, ο οποίος με το παρατσούκλι «Παναθηναϊκάκιας» χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα ως «άνθρωπος ειδικών αποστολών».

Τα ηχητικά ντοκουμέντα που βγήκαν στον αέρα, τόσο με τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου για τον ξεκάθαρο χαρακτήρα της σκευωρίας που έστησε ο Σαμαράς μαζί με κάποιους συγκεκριμένους δικαστικούς όσο και η ομολογία του ίδιου Σαμαρά, με την γνωστή χυδαία προτροπή να δοθεί εντολή στον «Παναθηναϊκάκια» να. εξοντώσει τους επόμενους τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Ξοφλημένος εντελώς πολιτικά και απόλυτα ανυπόληπτος ηθικά ο Σαμαράς έχει εγκαταλειφθεί πλέον και από τους πρώην συμμάχους του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι  πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πέσει άπλετο φως σ’ αυτή την πολύ βρώμικη υπόθεση, η οποία δηλητηρίασε στον πιο έντονο βαθμό όχι μόνο την ήδη άρρωστη πολιτική ζωή της Χώρας αλλά και την ίδια την Δικαιοσύνη. Κάποιοι αδίστακτοι τύποι, από τον πολιτικό και δικαστικό κόσμο της Χώρας, χρησιμοποίησαν τις πιο ανήθικες και παράνομες μεθόδους για να κατηγορήσουν άδικα Αθώους Ανθρώπους και να ποινικοποιήσουν τις Ιδέες τους και τη Νόμιμη Πολιτική τους Δράση. Η πραγματική Δικαιοσύνη πρέπει το συντομότερο δυνατόν να λάμψει και να αποδώσει στους συγκεκριμένους αυτούς τύπους ό, τι τους αξίζει για τις απαράδεκτες ενέργειες τους σπίλωσης εντελώς Αθώων Ανθρώπων, μόνο και μόνο για μικροπολιτικούς λόγους και «εκδικητικές διαθέσεις».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-ta-parapolitika-me-ekdikhtikes-diatheseis-h-diwjh-ths-chrushs-aug#ixzz3uKQnJPJp

Exit mobile version