Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Με εντολή των δανειστών νομοθετείτε για την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων

YouTube Poster

Ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα, ο Συναγωνιστής Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος ήρθε αντιμέτωπος με τις σφοδρές αντιδράσεις των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, επειδή για ακόμη μια φορά καταδίκασε την μνημονιακή ανθελληνική κυβερνητική πολιτική.

Ειδικότερα, ο Συναγωνιστής έθιξε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποποιηθεί πλήρως το παρελθόν του, ακολουθώντας πιστά τις εντολές  δανειστών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του ελληνικού λαού. Τη στιγμή που οι περιουσίες και οι κατοικίες των Ελλήνων πολιτών υποθηκεύονται, που το 1/3 των Ελλήνων βρίσκεται σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, εντούτοις κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού δαπανώνται για την εγκατάσταση και διαμονή των λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μένει αδιάφορη απέναντι στην κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δανειολήπτες, απέναντι στην εκρηκτική αύξηση της ανεργίας και της ανασφάλιστης εργασίας και απέναντι στην κατάρρευση του ιδιωτικού τομέα, τόσο με την συρρίκνωση των ελληνικών επιχειρήσεων, όσο και με την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Παραδόξως, φαίνεται πως μόνο όσον αφορά τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων η κυβέρνηση εμφανίζεται ευαισθητοποιημένη, φέρνοντας τις ανάλογες διατάξεις στην Βουλή.

Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε κριτική τόσο στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και στο ρόλο των υπόλοιπων δυνάμεων του «δημοκρατικού τόξου», καθώς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι συνυπεύθυνοι για την υποδούλωση της χώρας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-me-entolh-twn-daneistwn-nomotheteite-gia-thn-oikonomikh#ixzz3uKU0ZJTQ

Exit mobile version