Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Προδοτική η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους λαθρομετανάστες! Κάνουν την Ελλάδα αποθήκη απελπισμένων ανθρώπων τους οποίους οι σύμμαχοι τους μετέτρεψαν σε πρόσφυγες ή μετανάστες με τις αραβικές ανοίξεις και τον πόλεμο στην Συρία. Με τους έμμισθους υπαλλήλους των ΜΚΟ και τους υπαλλήλους της κυβέρνησης αφελληνίζουν αργά και σταθερά τον τόπο, επιβάλλοντας  την πολιτική των ανοικτών συνόρων, καθιστώντας τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα. Εκχώρησαν την φύλαξη των συνόρων, που συνταγματικά ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, σε μια ύποπτη υποτίθεται ευρωπαϊκή αστυνομία η οποία το μόνο που θέλει να διασφαλίσει είναι οι όσοι λαθραίοι που έρχονται να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην μετακινηθούν προς την Ευρώπη.

Σ.Μ. 

Νέο θερμό επεισόδιο Ρωσίας – τουρκίας: Ρωσικά καταδρομικά καταδίωξαν τουρκικό εμπορικό πλοίο

Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις! Ξέρετε τι σημαίνει; Σημαίνει πως τα ασφαλιστικά ταμεία κάθε χρόνο θα προσαρμόζουν τις συντάξεις, ανάλογα με τα έσοδά τους! Και φυσικά θα κάνουν και περικοπές, όπου και όποτε χρειαστεί, μιας και τα αποθεματικά των ταμείων τα φάγανε στο πορνείο του καπιταλισμού που ονομάζεται χρηματιστήριο. Σε όσους προτίμησαν στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Σύριζα να τους πούμε συγχαρητήρια. Κερδίσατε την μείωση της σύνταξης σας! Άντε, με το καλό και στην κατάργησή της.

Θ.Τ. 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ραγδαία άνοδος των εθνικών δυνάμεων στην Γαλλία και η προοπτική εξουσίας της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα

Φαίνεται εξαιρετικά αστείο το γεγονός  σήμερα, ότι όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ, επιχαίρουν για την ήττα της Λεπέν, από τον συνασπισμό όλων των υπολοίπων  κομματικών  μηχανισμών της Γαλλίας! Οι άναρθρες κραυγές περί εμφυλίου στην Γαλλία θυμίζουν την καθημερινή λύσσα των διαπλεκόμενων μέσων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουν καταλάβει  ότι η επιλογή του εθνικισμού είναι δικαίωμα των πολιτών. Είναι απίστευτο τα μέσα τα οποία μεταχειρίζονται για την διαμόρφωση των πολιτών της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που διανύει την πλέον επικίνδυνη παρακμή της, μιας και αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό ο εποικισμός της από το ισλάμ σε μερικά χρόνια θα πάψει να υφίσταται εφόσον είναι δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της.

Χ.Φ. 

Δήλωση – ΣΟΚ Ανα(ν)στασιάδη: Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει η προδοσία της Κύπρου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-dekembriou-2015#ixzz3uLC99U2l

Exit mobile version