Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καλαμάτα, Δυτική Αττική

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Βασίλη Θεοδώρου με θέμα: “Επαναστάτης γιατί..” Ο συναγωνιστής Θεοδώρου με κάθε λεπτομέρεια ανέλυσε την επαναστατική ιδεολογία του κινήματος μας, αλλά και την στάση ζωής που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας  και η κάθε μία που φέρει τον τίτλο τιμής του Χρυσαυγίτη και της Χρυσαυγίτισας.

Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Θεοδώρου ακολούθησε βιντεοπροβολή από την  δυναμική ομιλία στην βουλή του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, κατά της προδοτικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας για να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Γεώργιου Γιαννακόπουλου Γραμματέα της Τ.Ο. Καλαμάτας. Έγινε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για την προσπάθεια που γίνεται Πανελλαδικά για την ενημέρωση και την οργάνωση του αγροτικού κόσμου στην Χρυσή Αυγή.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος Μεταξάς υπεύθυνος κοινωνικών θεμάτων και αιμοδοσίας, ο συναγωνιστής μας ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητος του και για το κοινωνικό πρόγραμμα της Τ.Ο. Καλαμάτας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με ένα εμπεριστατωμένο και επιστημονικό λόγο ο Συναγωνιστής Κελεπούρης Παναγιώτης μας ανέλυσε την εξέλιξη της ιατρικής μέσα στους αιώνες και την παγκόσμια κληρονομιά που άφησε ο πατέρας της ιατρικής Ασκληπιός με το έργο του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn365#ixzz3uNbwMpz3

Exit mobile version