Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η αριστερή «αξιοποίηση» του Ελληνικού: Καταυλισμός λαθρομεταναστών θα γίνει το παλιό αεροδρόμιο

Αυτή είναι η αριστερή «αξιοποίηση» του Ελληνικού: Καταυλισμός λαθρομεταναστών θα γίνει το παλιό αεροδρόμιο

Θυμάστε το παλιό αεροδρόμιο και τα πέριξ αυτού οικόπεδα που είχαν κάποτε χαρακτηριστεί ως το ακριβότερο «φιλέτο» στην Ελλάδα και για το οποίο προσπαθούσαν να βρουν επενδυτή που θα δώσει πολλά δισεκατομμύρια προκειμένου να το αποκτήσει και να το μετατρέψει σε έναν επίγειο παράδεισο;

Ε, λοιπόν, ως προς αυτό το «φιλέτο» υπάρχουν νέα, αφού όντως θα γίνει «επίγειος παράδεισος». Όχι, δεν αναφερόμαστε στην ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της περιοχής για μετατροπή αυτών των οικοπέδων σε ένα πνεύμονα πρασίνου εντός του αστικού ιστού. Ούτε στην δημιουργία κάποιου υπερπολυτελούς πολυκαταστήματος που θα γίνει η νέα «Μέκκα» του καταναλωτισμού.

Το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού θα γίνει μεν «Μέκκα» και «επίγειος παράδεισος», αλλά αυτό δεν αφορά τους Έλληνες, αλλά τους λαθρομετανάστες.

Με απόφαση της κυβερνήσεως της αριστεράς, λοιπόν, το Ελληνικό θα μετατραπεί σε απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών. Πρόκειται για την «πολιτεία λαθρομεταναστών» που είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας στη Μέρκελ.

Οι συνέπειες στην περιοχή φυσικά θα είναι αβάσταχτες, αφού θα καταστεί ορμητήριο συμμοριών, καθημερινώς θα υπάρχουν καθημερινά περιστατικά εγκληματικότητας, ενώ το κορόιδο ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώνει καθημερινά την ανακατασκευή των κατεστραμμένων εγκαταστάσεων και υποδομών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristerh-ajiopoihsh-tou-ellhnikou-kataulismos-lathrometanastwn-tha-ginei-to#ixzz3uOVa2RWt

Exit mobile version