Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόταση – βόμβα της Κομισιόν μετατρέπει την Ελλάδα προτεκτοράτο: Δύναμη Ε.Ε. και τουρκίας αναλαμβάνει την φύλαξη των ελληνικών συνόρων!

Πρόταση - βόμβα της Κομισιόν μετατρέπει την Ελλάδα προτεκτοράτο: Δύναμη Ε.Ε. και τουρκίας αναλαμβάνει την φύλαξη των ελληνικών συνόρων!

Η πρόταση περιλαμβάνει τις κοινές περιπολίες με την τουρκική ακτοφυλακή!

Ένα νέο επαίσχυντο σχέδιο κατά της εθνικής μας κυριαρχίας με την πρόφαση της ανικανότητας της κυβερνήσεως Σανέλ έρχεται προς συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής. Σύμφωνα με το σχέδιο μία νέα ευρωπαϊκή δύναμη θα αντικαταστήσει την Frontex, αναλαμβάνοντας καθήκοντα φύλαξης των συνόρων και θα μπορεί να παρεμβαίνει χωρίς την άδεια του κράτους.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη φύλαξη των συνόρων θα απασχολεί περί τα 1.500 άτομα, που θα προέρχονται από εθνικούς τελωνειακούς, ενώ το κόστος του αναμένεται να φτάσει τα 280 εκατ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή θα είναι διπλάσιο σε σχέση με το ετήσιο κόστος της Frontex. O νέος οργανισμός φύλαξης των συνόρων θα αναλύει διαρκώς την κατάσταση που επικρατεί στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, προκειμένου να αποσοβηθούν οι κρίσεις, θα έχει τη δικαιοδοσία να συνεργάζεται με τρίτες χώρες, δηλαδή την Τουρκία!

Όπως προείπαμε, η πρόφαση για αυτή την πρόταση ήταν η ανικανότητα Τσίπρα. Συγκεκριμένα επί της προτάσεως ο Ολλανδός Επίτροπος, ο Φ. Τίμερμανς δήλωσε ότι «η εμπειρία δείχνει ότι εάν κανείς περιμένει πάρα πολύ, η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς από τον έλεγχο. Τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αποτελούν σύνορα της Ευρώπης. Άρα είναι κάτι περισσότερο από λογικό ότι η φύλαξή τους αποτελεί συλλογική ευθύνη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εχουμε ένα κολοσσιαίο πρόβλημα με τα εξωτερικά μας σύνορα, αλλιώς δεν θα είχαν φτάσει σχεδόν 1 εκατομμύριο άτομα στα γερμανικά σύνορα τους τελευταίους έντεκα μήνες».

Πρόκειται για την πλήρη παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αφού οι Ευρωπαίοι μαζί με τους τούρκους θα αναλάβουν την φύλαξη των ελληνικών συνόρων και μάλιστα θα μπορούν να αναλαμβάνουν δράση χωρίς να πάρουν την άδεια της Ελλάδας, η οποία γίνεται και επισήμως προτεκτοράτο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-bomba-ths-komision-kanei-thn-ellada-protektorato-dunamh-e.e.-tourki#ixzz3uPNYm52Q

Exit mobile version