Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε “κλουβί με τις τρελές” μετατράπηκε η Συγγρού για το σύμφωνο συμβίωσης

Σε “κλουβί με τις τρελές” μετατράπηκε η Συγγρού για το σύμφωνο συμβίωσης

Τον μπελά τους έχουν βρει στη ΝΔ με το σύμφωνο συμβίωσης που θα έρθει για ψήφιση στην Βουλή. Το όλο κλίμα περιγράφεται στην μοναδική εφημερίδα που έχει μείνει να υποστηρίζει ανοιχτά το συγκεκριμένο κόμμα, τον «Ελεύθερο Τύπο», στον οποίο γράφονται τα εξής για το θέμα αυτό: «Στη λύση της ψήφου κατά συνείδηση οδηγείται η Ν.Δ. σε ό,τι αφορά το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Ως γνωστόν, στη Συγγρού υπάρχουν πολλές απόψεις για το θέμα, ενώ όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι συμφωνούν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – που «ψειρίζει» το σχετικό νομοσχέδιο από τον περασμένο Ιούνιο – αποφάσισε να το εισαγάγει στη Βουλή για να μπλοκάρει τη Ν.Δ. Έτσι, μετά τη θετική άποψη για το σύμφωνο που εξέφρασε ο μεταβατικός πρόεδρος, Γιάννης Πλακιωτάκης, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αποφασίσει να ψηφίσει κάθε βουλευτής κατά συνείδηση, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση διχασμού, αλλά και να μην αποτελέσει το συγκεκριμένο θέμα «αγκάθι» εν μέσω της προεκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού της Κεντροδεξιάς».

Θαυμάστε ύφος και ήθος κόμματος, το οποίο θέλει να θεωρείται ως σοβαρό, μεγάλο και να διεκδικεί την εξουσία. Ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει στη ΝΔ να ψηφίσουν υπέρ του συμφώνου (κινούμενοι ακριβώς στον άξονα των αντεθνικών φιλελεύθερων απόψεών της) τώρα φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου. Δεν το καταψηφίζουν, όμως, για να μη δείξουν ότι δεν είναι «προοδευτικοί», αλλά οδηγούνται στην απαράδεκτη, φαιδρή και δειλή απόφαση της «ψήφου κατά συνείδηση», για να μπορούν να το παίζουν αργότερα σε όλα τα ταμπλό του πολιτικαντισμού.

Αποτελεί κάτι παραπάνω από Εθνική και Κοινωνική ανάγκη οι εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου να αποτελέσουν την αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό τέλος αυτού του κομματικού καρκινώματος, το οποίο τόσο κακό προξένησε επί δεκαετίες στην Πατρίδα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/geloiopoihsh-ths-nd-pshfo-kata-suneidhsh-gia-to-sumfwno-sumbiwshs-gia-na-mh#ixzz3uQMqPJtX

Exit mobile version