Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία εξαπάτησης από Τσίπρα: Εννοείται πως δεν μπορούμε να σκίσουμε τα Μνημόνια

Ομολογία εξαπάτησης από Τσίπρα: Εννοείται πως δεν μπορούμε να σκίσουμε τα Μνημόνια

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για επίδειξη θράσους ή ένδειξη περιορισμένων πνευματικών και ηγετικών ικανοτήτων, αλλά τα όσα δήλωσε ο Τσίπρας σε συνέντευξή του, η οποία προορίζεται για το ντοκιμαντέρ “This is a Coup“ ενός Βρετανού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, είναι εξοργιστική και άθλια.

«Αν έφευγα (από τις Βρυξέλλες) εκείνη τη νύχτα, θα ήμουν ήρωας για μια βραδιά ή δύο, ίσως τρεις, αλλά θα ήταν καταστροφικό για τις επόμενες ημέρες και νύχτες αυτό. Όχι μόνο για μένα, αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Η καρδιά μου είπε «όχι», αλλά το μυαλό μου έλεγε πως έπρεπε να βρούμε μια λύση. Αν έφευγα, θα κατέρρεαν οι τράπεζες και η οικονομία».

Αυτά δήλωσε ο αριστερός διεκπεραιωτής του τρίτου Μνημονίου προκειμένου να δικαιολογήσει την αισχρή υπογραφή του και την συνειδητή προδοσία που διέπραξε έναντι εκατομμυρίων Ελλήνων, οι οποίοι τον εξουσιοδότησαν με ένα συντριπτικό 62% στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου να πει «όχι» στις προκλητικές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων.

Στην συνέχεια ο Τσίπρας υποστηρίζει ότι «Νομίζω ότι χάσαμε χρόνο. Στο τέλος μας τελείωσαν τα χρήματα και οι δυνάμεις. Αν το ήξερα αυτό, θα είχα πάρει πιο γενναίες αποφάσεις από την αρχή».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο άνθρωπος δηλαδή που βρίσκεται στο πιο υπεύθυνο και νευραλγικό πόστο το οποίο είναι υπεύθυνο για τις τύχες της Χώρας και ενός ολόκληρου Λαού, παρουσιάζει τον εαυτό του ως ανήξερο, αδύνατο, δειλό, ο οποίος πήρε λάθος αποφάσεις. Και οι λάθος αποφάσεις, προφανώς, ήταν το σύνθημα «σκίζουμε τα Μνημόνια», με την επίκληση του οποίου όμως κέρδισε τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Μέρα με την ημέρα, λοιπόν, αποδεικνύεται ότι και ο Τσίπρας δεν διαφέρει στο ελάχιστο από τον δοσιλογισμό των προκατόχων του Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά. Μάλιστα, είναι πολύ χειρότερος, καθώς έπαιξε με τον πιο χυδαίο τρόπο με τις ελπίδες ενός ολόκληρου Λαού για την απαλλαγή της Χώρας από τα Μνημόνια, ενώ στην πραγματικότητα έφερε ένα ακόμη, πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athlia-sunenteujh-tsipra.-paradochh-anikanothtas-agnoias-kai-deilias#ixzz3uUuXT6tV

Exit mobile version