Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκασμός Αντωνάκη!

Σκασμός Αντωνάκη!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχείς παρεμβάσεις κάνει ο πρώην και… μέλλων αρχηγός της ΠΟΛΑ (Πολιτικής Άνοιξης) φον Αντωνάκης Σαμαράς, για να δείξει ότι είναι… παρών στην πολιτική ζωή της χώρας.

Έτσι, προχθές έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον… Σαρκοζί, για την επίδοση του κόμματός του στις περιφερειακές εκλογές – τον οποίο Σαρκοζί θεωρεί πρότυπο, γιατί εκεί που όλοι τον θεωρούσαν τελειωμένο μετά την πρωθυπουργία του, επανήλθε δριμύτερος.

Εχθές αργά το βράδυ, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Β. Οικονόμου από τους χαϊδεμένους των Εξαρχείων, ο Αντωνάκης έκανε νέα δήλωση –μνημείο θρασύτητας: «η άνανδρη επίθεση κατά του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου δείχνει ότι η Αθήνα είναι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους σε μια δημοκρατική Πολιτεία δεν υπάρχουν άβατα».

Κοιτάτε ποιος μιλάει για «άβατα» και «ξέφραγα αμπέλια», ποντάροντας στην κοντή μνήμη του ελληνικού λαού! Αυτός που επί των ημερών του έκαναν κάθε μέρα «πάρτι» οι αναρχοκομμουνιστές, ανενόχλητοι, εμφανίζεται τώρα ως… εγγυητής της τάξης και της ασφάλειας! Έλεος!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skasmos-antwnakh#ixzz3uWH8qn17

Exit mobile version