Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Ανυπέρβλητα εμπόδια στην ανάπτυξη της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας

YouTube Poster

Σε επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα του ελληνικού αυτοκινήτου PONY. Ειδικότερα αξίωσε από τον υφυπουργό Υποδομών να μάθει τους πραγματικούς λόγους που εμποδίζουν την παραγωγή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Απέναντι στις δικαιολογίες του κ. Σγουρίδη, σχετικά με την ανάγκη συγκεκριμένων εγγράφων και την ευρωπαϊκή πιστοποίηση, ο Βουλευτής επεσήμανε τόσο τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία εν τέλει μόνο εμπόδια θέτει σε κάθε επιχειρηματική απόπειρα, όσο και τον ρόλο της κυβέρνησης η οποία εμφανίζεται αδιάφορη απέναντι στην ανάπτυξη της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχετικές άδειες που δόθηκαν από το  υπουργείο Υποδομών αφορούν εταιρείες, οι οποίες δεν κατασκευάζουν αυτοκίνητα εντός της ελληνικής επικράτειας. Ουσιαστικά εμποδίζεται η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής βιομηχανίας.

Απέναντι στα επιχειρήματα του Ηλία Παναγιώταρου, ο υφυπουργός δεν κατάφερε να αρθρώσει ουσιαστικό αντίλογο, γι’ αυτό και κατέφυγε και πάλι στην αναφορά επιφανειακών γραφειοκρατικών ζητημάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-anuperblhta-empodia-sthn-anaptujh-ths-ellhnikhs-autokinh#ixzz3uXByOqhH

Exit mobile version