Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Ανατολική Αττική, Κόρινθος

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος Εθνικιστών, γραφεία της Τ.Ο.Πειραιά πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον βουλευτή Β Αθηνών, μα πάνω απ’ όλα Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρο. Τον ομιλητή προλόγισε, o συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς, Δεβελέκος Σωτήρης ο οποίος προανήγγειλε την μεγαλειώδη εκδήλωση που θα ερχόταν την Κυριακή.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χωράμε τα μυριάδες προβλήματα που την μαστίζουν και τόνισε χαρακτηριστικά αυτό που η Χρυσή Αυγή φωνάζει εδώ και χρόνια. Πως δηλαδή ο Ελληνικός Λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να πάρει τις αποφάσεις αυτές οι οποίες θα σώσουν την Πατρίδα μας, κλείνοντας παράλληλα μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, όλους αυτούς τους οποίους την οδήγησαν στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Ο ομιλητής καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε εκτενώς στα διαφόρων τύπου Μνημόνια από όπου και αν προέρχονται αυτά, λέγοντας στους παρευρισκομένους και την πάγια θέση του Κινήματός μας για την καταγγελία τους και τον λογιστικό έλεγχο του επαχθούς και παρανόμου χρέους, καθώς  και στην λαθρομετανάστευση η οποία αλλοιώνει φυλετικά, πολιτιστικα και θρησκευτικά το Ελληνικό Έθνος. Επίσης ανέλυσε διεξοδικά τα κυριότερα προβλήματα που καταστρέφουν βήμα προς βήμα την Πατρίδα μας καθώς και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την επίλυσή τους.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής, τόνισε χαρακτηριστικά πως η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο ανάχωμα του Έθνους μας και στο χέρι μας είναι να την κάνουμε ακόμα πιο δυνατή για την ανάσχεση της ανθελληνικής λαίλαπα. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, ενώ η βραδιά ως είθισται, έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον βουλευτή και Συναγωνιστή Γιάννη Αϊβατίδη στην Τ.Ο. Αν. Αττικής.  Ο Συναγωνιστής γνωστοποίησε τα προβλήματα που αντιμετώπισε για την εκλογή του στο νησί της Κέρκυρας ενώ τόνισε πως η δικαστική σκευωρία θα καταπέσει και η Αλήθεια θα λάμψει! Με σαφή επιχειρήματα απέδειξε πως οι μετανάστες που έρχονται στην Πατρίδα μας είναι εν δυνάμει εγκληματίες που αλλοιώνουν το Έθνος, θεματοφύλακας του οποίου είναι μόνο η Χρυσή Αυγή!

Εν συνεχεία κατατρόπωσε τους ανθέλληνες της ΝΔ και του Σύριζα που στην ουσία δεν έχουν καμία διαφορά, και έκανε εκτενή αναφορά στην κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου. Τέλος, ανέφερε πως η επικείμενη νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο με τους τρομοκράτες θα σταματήσει την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, υπέρ των οποίων προπαγανδίζουν τα ΜΜΕ.  Άπαντες συμφώνησαν πως οι Εθνικιστές είναι καταδικασμένοι να νικήσουν γιατί έχουμε Πίστη στην Ιδέα, στο Κίνημα και στον Αρχηγό μας.

Μέσα σε ένα Συναγωνιστικό, θερμό κλίμα από το βήμα της Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου ο Συναγωνιστής Λουκάς Χαϊδας καλωσόρισε τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος ανέλυσε τα τελευταία γεγονότα επί του Αγροκτηνοτροφικού τομέα επισημαίνοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και  το σχέδιο μας για Εθνική ανάπτυξη και επανεκκίνηση του αγροτικού αλλά και κτηνοτροφικού τομέα στα Εθνικιστικά πρότυπα, με σταθερές βάσεις και Εθνικό σχεδιασμό. Κατά το τέλος της ομιλίας επισήμανε πως οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής να ενισχύσουν το Σωματείο της Χρυσής Αυγής το μοναδικό φορέα που υπερασπίσετε τα δικαιώματα του Έλληνα αγρότη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn367#ixzz3uaXTvRR1

Exit mobile version