Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Θάσος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα, στα χωριά Κηπιά, Χρυσόκαστρο, Μεσιά, Μέλισσα, Μεσότοπος, Δημαράς, Δωμάτια, Μελισσοκομείο και Αυλή. Σε όλα τα χωριά που επισκεφτήκαν οι συναγωνιστές για να μεταφέρουν τον Εθνικιστικό μήνυμα αντίκρισαν απαξιωμένα από τις προδοτικές κυβερνήσεις των αριστερών και ψευτοπατριωτών προδοτών που κυβέρνησαν την πολυαγαπημένη μας πατρίδα.

 

Οι θαμώνες των καφενείων βλέποντας τους συναγωνιστές διερωτήθηκαν αν είμαστε κοντά σε μια ακόμη εκλογική διαμάχη αλλά η απάντηση που πήραν από τα Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι ότι η βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό ανεξαρτήτως εκλογών και εκλογικών αποτελεσμάτων. Η Χρυσή Αυγή είναι κομμάτι από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού και μάχεται για τους πόθους και τις ελπίδες του, με μπροστάρη τον Αρχηγό μας οδηγούμε την πατρίδα σε μια Νέα Ελλάδα που θα είναι η επιτομή του Ελληνικού Πολιτισμού.

Η Χρυσή Αυγή διαθέτει μια σωστή ιδέα που είναι αληθινή και αγνή, για την οποία το κίνημα μάχεται οργανωμένα και με συνέπεια, και διαθέτει μια ηγεσία αποφασισμένη να τραβήξει τον δρόμο της σε πείσμα όλων των δυσκολιών! Όλα αυτά κάποια μέρα με μαθηματική βεβαιότητα, θα μας οδηγήσουν στην τελική Νίκη! Όσο πιο πολύ καταφέρουν να κρατήσουν πίσω τη Νίκη μας, τόσο πιο δυνατή θα είναι!

Ακουλουθεί φωτορεπορτάζ:

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου η Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησε πετυχημένη ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του δήμου Αβδήρων. Οι συναγωνιστές επισκέφτηκαν κατά σειρά τα χωριά Βαφέικα, Συδινή και Σέλινο. Έγινε διανομή πολιτικού υλικού καθώς και της εφημερίδας Χρυσής Αυγής και Εμπρός.  Έκδηλη ήταν η χαρά και η ικανοποίηση των κατοίκων μόλις αντίκρισαν το κλιμάκιο της Τ.Ο. Ξάνθης κάνοντας λόγο για απαξίωση της Ελληνικής υπαίθρου από την κυβέρνηση.

Οι συναγωνιστές τους τόνισαν πως δεν πρέπει να χάνουν την Πίστη τους διότι μέσω του Εθνικού προγράμματος ανασυγκρότησης της ταλαιπωρημένης Πατρίδας μας θα επέλθει ξανά οργασμός εργασίας, ευημερίας και ζωής στα ερημωμένα χωριά της Ελληνικής επικράτειας. Κάτι το οποίο θα υλοποιηθεί μέσω της αναγέννησης του πρωτογενούς τομέα και τομέα της μεταποίησης. Οι συναγωνιστές συνομίλησαν μαζί τους, δίνοντάς τους σχετικές διευκρινήσεις όσον αφορά τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Σε αυτή την δύσκολη και σκοτεινή εποχή που διανύει η Πατρίδα μας, σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς της Εθνικής απαξίωσης οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δίνουν βροντερό παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο για Αγώνα.

Την Τετάρτη 16/12/2015 κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου πραγματοποίησε άλλη μια από της επιτυχημένες της οικολογικές δράσεις στη νότια πλευρά του νησιού ,στον Λιμένα. Οι συναγωνιστές παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Θάσου Γεώργιου Χαλκιώτη έσβησαν σε δύο σημεία του Λιμένα αναρχικά συνθήματα που έγραψαν τα αναρχικά στοιχεία του χωριού. Έπειτα οι συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στο γραφείο όπου ο γραμματέας έκανε ομιλία αναφερόμενος στις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας. Αρχικά αναφέρθηκε στο γνωστό και πολυσυζητημένο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Πάνω από 800.000 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα το 2015 και αυτο είχε ως αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός που δεν έχει πια ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωσή του και που υποφέρει από τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης να πληρώνει και το φαΐ αυτών των ανθρώπων.

Ακόμη, μίλησε για την κατάργηση της προσευχής από τα σχολεία που ζήτησε η νεολαία του Σύριζα. ΑΠΑΡΆΔΕΧΤΟ! Την αξιοπρέπεια της Ελλάδας την τσαλάκωσαν, τον κόπο και των ιδρώτα που έκανε ο λαός μας για τα κεκτημένα του τον ακύρωσαν και τώρα οι αυτοαποκαλούμενοι “σωτήρες” της Ελλάδας μας ζητούν να αλλαξοπιστήσουμε; Τι άλλο μένει πια να δούμε από τον Σύριζα; Τέλος, η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn368#ixzz3uf6g5GTB

Exit mobile version