Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστώ τον κύριο Παππά για την ερώτηση του στον ΥΕΘΑ σχετικά με την απονομή των ξιφών που η πατρίδα όπως την κατάντησαν οι κυβερνώντες συστηματικά αποφεύγει να επιδώσει και τον παρακαλώ να συνεχίσει να ενδιαφέρεται. Είμαι αξιωματικός ε.α. πλέον από το 2008 και δεν έχω λάβει ξίφος παρά τις κατ’ επανάληψη οχλήσεις μου απευθείας στους εκάστοτε υπουργούς. Έλαβα διαβεβαίωση ότι αναμένεται η προμήθεια και θα χορηγηθούν όμως αυτό δεν έχει επιτευχθεί. Δεν είναι κάτι που λείπει από τη συλλογή μου, αλλά θεωρώ ύψιστη τιμή την απονομή ξίφους. Μόνο με την μαχητική εμμονή σας θα επιτευχθούν κάποια πράγματα, από το πιο μικρό που είναι η επίδοση του ξίφους μέχρι τα εθνικά μας θέματα. Ξεμπροστιάστε τους, εξευτελίστε τους, δώστε το δίκαιο στον Έλληνα που είναι γνήσιος πατριώτης και όχι πουλημένος.  Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για τους αγώνες σας και στηρίζω τις προσπάθειές σας.

Π.Ο.

Οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος, Α. Ματθαιόπουλος και η Συναγωνίστρια Ε. Ζαρούλια στο Kontra Channel – ΒΙΝΤΕΟ

Εξωφρενικά τα γραφόμενα στο βιβλίο της ιστορίας της έκτης τάξης! Η άλωση της Τριπολιτσάς, στο κεφάλαιο 7 του βιβλίου, στην τέταρτη παράγραφο αναφέρεται: “Όσο περνούσε ο καιρός, η πολιορκία γινόταν πιο στενή. Στην πόλη τα τρόφιμα λιγόστεψαν και άρχισε η διχόνοια. Η Τριπολιτσά έπεσε στα χέρια των επαναστατών στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821. Ακολούθησαν σφαγές και λεηλασίες. Οπλισμένοι οι Έλληνες, μπήκαν στην πόλη χτυπώντας τους Τούρκους, που οχυρώθηκαν στα σπίτια τους. Οι Οθωμανοί που κλείστηκαν στον κεντρικό πύργο, τη Μεγάλη Τάπια, παραδόθηκαν έπειτα από τρεις ημέρες από έλλειψη νερού”. Δηλαδή, για να καταλάβουμε η ελληνική πόλη “έπεσε” στα χέρια των Ελλήνων; Και δε φτάνει αυτό, σα δε ντράπηκε ο Κολοκοτρώνης και οι λοιποί επαναστάτες χτύπησαν τους Τούρκους και τους έβγαλαν από τα σπίτια τους! Τα σπίτια που είχαν πάρει πετώντας τους δικούς μας έξω ή χτίζοντας άλλα στον τόπο μας… Εξωφρενικά πράγματα. Και μάλιστα οι καημένοι οι Οθωμανοί παραδόθηκαν από έλλειψη νερού… Αυτά μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία. Για αυτό βγαίνει ο κάθε δοσίλογος ανθέλληνας πολιτικός και δήθεν ιστορικοί και χαρακτηρίζουν “συνωστισμό” τη μαζική σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη και “εκδίωξη εθνικών ομάδων από μια περιοχή” από το στοματάκι του Φίλη. Τι να πούμε, η παγκοσμιοποίηση και όσα θέλουν να μας περάσουν, από τον «συνωστισμό» της Ρεπούση στην «αιματηρή εθνοκάθαρση» του Φίλη! “Εύγε” στους συγγραφείς του βιβλίου και των υπολοίπων τάξεων που περνάνε τέτοια ανθελληνικά μηνύματα.

Κ.Π.

Γ. Επιτήδειος: “Η κυβέρνηση διώχνει τους Έλληνες από τα σπίτια τους και τα δίνει σε λαθρομετανάστες”

Μετά και την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των “τεσσάρων συστημικών τραπεζών ΕΤΕ-ΠΕΙΡ-ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ ,παρόλο  που εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, έχουμε βάλει πάνω από τα διπλάσια χρήματα από τις ΑΓΟΡΕΣ, αυτές κατέχουν σχεδόν το 70% της ΕΤΕ, το 80%της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, το 90% της  ΑΛΦΑ και το 100% της ΕΥΡΩΒ! Η δε περίπτωση της ΕΥΡΩΒ είναι με διαφορά το σκάνδαλο των σκανδάλων. Το ΤΧΣ ,δηλαδή εμείς, έβαλε στην περίπτωση της 13,3 δισ. και έχει  το 2,4% των μετοχών. Ενώ οι ΑΓΟΡΕΣ έβαλαν 2,86 το 2014 και 2,04 το 2015, σύνολο 4,9 δισ. και έχουν το 97,6% των μετοχών! Αμέσως δε άρχισαν την απόσβεση της επένδυσης τους. Ήδη από την Δευτέρα που μας πέρασε, διπλασίασαν το κόστος τραπεζικού εμβάσματος. Από τα 3 ευρώ το πήγανε στα 6 ευρώ. Έχουμε δηλαδή αύξηση 100% με τις ευλογίες “της πρώτης φορά αριστεράς κυβέρνησης”, βεβαίως! βεβαίως!

Γ.Ρ.

Στοιχεία σοκ: Στα 7,7 εκατομμύρια θα μειωθεί ο πληθυσμός της Χώρας το 2080

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-dekembriou-2015#ixzz3uihj2SMJ

Exit mobile version