Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να… τετραγωνίσει τον κύκλο προσπαθεί ο αχόρταγος Μπένι

Να... τετραγωνίσει τον κύκλο προσπαθεί ο αχόρταγος Μπένι

Την… δόξα του Λαφαζάνη ζήλεψε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος εγκαινίασε το πασοκικό iskra, την διαδικτυακή πλατφόρμα πολιτικού προβληματισμού e-kyklos.

Ευρισκόμενος στην σκιά της Φώφης και μην έχοντας ακόμα κατανοήσει πως πολιτικά έχει ξοφλήσει, ο Μπένι επιχειρεί να αναστηθεί μέσω της εν λόγω ιστοσελίδας και να δείξει στους παροικούντες στην Χαριλάου Τρικούπη ότι είναι ακόμη εδώ.

Η ηγεσία του αποκόμματος φέρεται ενοχλημένη από τις μεθοδεύσεις του πρώην αρχικαρεκλάρχη, τον οποίον τώρα βλέπουν ως άλλο Τζέφρυ που ροκανίζει την καρέκλα της Φώφης και που στο τέλος σκοπεύει να αποχωρήσει με διάσπαση.

Ίσως τελικά ο Βενιζέλος να κινείται προς την κατεύθυνση που αποκάλυψε πρόσφατα ο Πάνος Καμμένος, ενός νέου ευρωπαϊκού κόμματος με Σαμαρά και τα λοιπά μνημονιακά ρετάλια.

Το πιο σημαντικό ζήτημα που γεννάται βέβαια είναι άλλο: Ποιος νομίζουν ότι ασχολείται με δαύτους;

Οι πολίτες σίγουρα όχι και αν κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με όλα αυτά τα λαμόγια του συστήματος, θα πρέπει να είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prospatheia-epistrofhs-sthn-politikh-skhnh-apo-ton-achortago-mpeni-mesw#ixzz3up5OmWnu

Exit mobile version