Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας αναφέρθηκε στα προβλήματα που μαστίζουν την Χώρα και τον ελληνικό λαό όπως η οικονομική κρίση και το λαθρομεταναστευτικό και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ για την αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική που ακολουθεί.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: “Τα Χριστούγεννα των Ελλήνων”. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ήθη και τα έθιμα  που πραγματοποιούνται τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων  σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας, όπου είναι η εθνική πολιτιστική  μας κληρονομιά κόντρα στα ξενόφερτα έθιμα της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας.

Τη Δευτέρα 14/12 στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συγκέντρωσης των συναγωνιστών, είχαμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε τον περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδος και  μέλος της Κ.Ε., συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο. Ο συναγωνιστής μίλησε στους παρευρισκόμενους, με απλό και ζεστό λόγο, δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα διατηρήσεως των Τοπικών, στην ανάγκη συνοχής και αλληλεγγύης μεταξύ των συναγωνιστών, ώστε διατηρώντας ένα αρραγές εθνικιστικό μέτωπο, να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα κατά της πατρίδας μας, που εξαπολύεται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, με απώτερο στόχο τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn370#ixzz3usrZmQZ1

Exit mobile version