Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“The Walking Dead”: Τα πολιτικά ζόμπι και η νεκρανάσταση του πτώματος της ψοφοδεξιάς – Φωτορεπορτάζ

“The Walking Dead”: Τα πολιτικά ζόμπι και η νεκρανάσταση του πτώματος της ψοφοδεξιάς - Φωτορεπορτάζ

Χιλιάδες υπάλληλοι της ΝΔ και άλλοι τόσοι διορισμένοι κρατικοδίαιτοι κηφήνες (που βολεύτηκαν τις καταστροφικές δεκαετίες που καραμανλήδες και μητσοτάκηδες καταδυνάστευαν την χώρα) συμμετείχαν σήμερα στο πανηγύρι της νουδούλας. Η καθημερινή διαφήμιση, που παρείχαν δωρεάν όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, σήκωσε τα ζόμπι από τους πολιτικούς τάφους και τα οδήγησε μαζικά στα εκλογικά κέντρα.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων ξεπέρασε τα 100 χρόνια, αποδεικνύοντας πως η ψοφοδεξιά ΝΔ κρατάει στα χέρια της το μέλλον της χώρας. 

Τα ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία και με το σύνθημα “Τόπο στα νιάτα” στήριξαν την προσπάθεια ανανέωσης της ψοφοδεξιάς.

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, καθώς όποιο πρόσωπο και να ηγείται στο προδοτικό απόκομμα της ΝΔ, αυτό θα παραμένει φορέας της ίδιας επαίσχυντης και ανθελληνικής πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milhse-h-neolaia-ta-niata-ths-ellados-sth-nekranastash-tou-ptwmatos-ths-nou#ixzz3uyb6hOTc

Exit mobile version