Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Οι άγιες μέρες πλησιάζουν με ταχύ ρυθμό και παράλληλα με την όποια ενημέρωση έχουμε για το που πάει η χώρα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τις γιορτές που έρχονται. Επειδή θα δουν πολλά τα μάτια μας και θα ακούσουν πολλά τ αυτιά μας, ας βοηθήσουμε μόνο τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Έχουμε πολλούς ανθρώπους νέους και ηλικιωμένους που υποφέρουν από τις δραματικές συνέπειες των μνημονίων. Ούτε λαθρομετανάστες χρειάζεται να βοηθάμε, που σκάβουν το λάκκο της πατρίδας μας, ούτε φυσικά καταπίνουμε αμάσητη τη δικαιολογία ότι είναι χριστιανικό κλπ μέρες που περνάμε… Χριστιανικό και Ελληνικό είναι μόνο ότι είναι αληθινό. Και νεοταξίτικες οδηγίες για στημένη “αγάπη ” προς τους λαθρομετανάστες δε δεχόμαστε. Και επειδή μας ενημέρωσαν ότι τη βδομάδα που πέρασε ήταν και η λεγόμενη παγκόσμια μέρα μετανάστη, ας σκεφθούμε ότι οι παγκόσμιες μέρες είναι άλλη μια εφεύρεση νεοταξιτών, λαμόγιων και μνημονίων για να μας κάνουμε να νιώθουμε ένοχοι που έχουμε πατρίδα ακόμα. Ο Θεός βοηθός και καλή δύναμη σε όλους μας ως την ιστορική απαλλαγή από τα μνημόνια, που όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει !Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

Κωνσταντίνα

Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: Πάνω από 50% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν… Νότια Σερβία!

Με μια ανακοίνωση το ΓΕΕΘΑ μας πληροφόρησε για κάτι που είχε διαρρεύσει προ καιρού ότι ο ελληνικός στρατός σιτίζει τους λαθρομετανάστες. Την ίδια ώρα οι Έλληνες στρατιώτες , παίρνουν εξόδου από νωρίς γιατί στις μονάδες δεν υπάρχει αρκετό φαγητό, όπως δημόσια είχε δηλώσει ο Α/ΓΕΣ. Αυτό είναι συνολικά το πολιτικό κατεστημένο της πατρίδας μας, και ο ρατσισμός που δείχνει εναντίον των Ελλήνων. Και επειδή έχουν θράσος ανείπωτο έχουν βαφτίσει την αγάπη μας για τον συμπατριώτη, ρατσισμό και πολλά άλλα για να μπορούν ανενόχλητοι να ολοκληρώσουν το έγκλημα τους προς την πατρίδα.

Χ.Φ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ: Αφελληνισμό των σχολικών βιβλίων απεργάζονται οι αντεθνιστές του Σύριζα!

Τα νησιά της Χίου και της Λέρου επισκέφθηκε ο Τσίπρας για να παρακολουθήσει τη μετατροπή της πατρίδα μας σε γκέτο λαθρομεταναστών. Για να σιγουρευτεί ότι εφαρμόζει τις προσταγές των αφεντικών του. Έτσι προωθεί το ρατσισμό κατά των δυστυχών ιθαγενών αυτού του τόπου που εν μέσω μιας τεχνηέντως ανθρωπιστικής κρίσης, με την ανεργία να καλπάζει άνω του 30% και σε συνδυασμό με το δημογραφικό δείχνει τις προθέσεις τόσο του ιδίου αλλά και τόσο των ομοίων του για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι πληρωμένοι γενίτσαροι των ΜΚΟ εφαρμόζουν πιστά τις προσταγές των αφεντικών τους και καταπνίγουν κάθε φωνή αντίστασης που αγωνιά για αυτή τη χώρα που σε λίγο θα πάψει να υπάρχει, αν δεν αντιδράσουμε σε αυτή τη καταστροφή που έρχεται

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-dekembriou-2015#ixzz3uybwJYLV

Exit mobile version