Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν κατάφερε να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ ο Άδωνις, τζάμπα η τρεχάλα και «τα νούμερα της τηλεθέασης»

Δεν κατάφερε να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ ο Άδωνις, τζάμπα η τρεχάλα και «τα νούμερα της τηλεθέασης»

Πολλά θα ειπωθούν και θα γραφούν για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Έχοντας όλο τον χρόνο μπροστά για τον δεύτερο γύρο της θεατρικής παράστασης «το τσίρκο Μεντράνο στην γειτονιά σας μόνο με 3 ευρώ», ας σταθούμε σε κάποιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της πρώτης Κυριακής, το οποίο αφορά τον τελευταίο (και καταϊδρωμένο) στην κατάταξη Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιας και τέθηκε εκτός κούρσας (θυμίζοντας τον… Αστραχάν), δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρεμβαίνουμε στην εσωκομματική διαμάχη. Μεταφέρουμε μια ερώτηση που του έγινε από το «Πρώτο Θέμα» καθώς και την απάντηση που ο «μαυρισμένος» σε ψήφους «Μπουμπούκος» έδωσε σ’ αυτήν:

«Τι απαντάτε σε όσους λένε ότι “με αρχηγό τον Άδωνι η Ν.Δ. στενεύει τα όρια της Δεξιάς”;

Ας δούνε τα νούμερα της τηλεθέασης που κάνουν οι εκπομπές όπου εμφανίζομαι και θα καταλάβουν ποια είναι τα πραγματικά μου όρια. Με τον Άδωνι Γεωργιάδη η Νέα Δημοκρατία θα γίνει το κόμμα όλων των Ελλήνων και θα έχουν έναν αρχηγό που μπορεί να λέει υπερήφανος    ότι είναι δεξιός, αλλά που σκίζεται και προστατεύει όλους τους Έλληνες, ασχέτως ιδεολογίας.»

Είναι εκπληκτικό το ότι ένας υποψήφιος αρχηγός  κόμματος αντιλαμβάνεται την πολιτική με «τα νούμερα τηλεθέασης», κινδυνεύοντας έτσι να χαρακτηριστεί ο ίδιος ως «νούμερο». Όσο για τα «πραγματικά όρια» του Γεωργιάδη, ομολογούμε ότι δεν μπορούμε να τα προσδιορίσουμε, τουλάχιστον ως προς την απίστευτη μνημονιολαγνεία του. Όλοι ενθυμούμαστε τους «τεμενάδες» που έκανε προς τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, όταν η ΝΔ βρισκόταν στην εξουσία.

Η «προστασία» όλων των Ελλήνων, όπως την αντιλαμβάνεται ο αποτυχημένος δελφίνος, αφορά προφανώς την υπεράσπιση των εθνοκτόνων και λαομίσητων τριών μνημονίων, τα οποία ο Γεωργιάδης υποστήριξε με φανατισμό. Τώρα, που μέτρησε τα «κυβικά» του και φάνηκε πολύ λίγος για αρχικαρεκλάρχης στη ΝΔ, μπορεί να βρει άλλους τρόπους για να συνεχίσει να έχει «νούμερα τηλεθέασης». Έχει πείρα σ’ αυτό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-katafere-na-eklegei-archhgos-ths-nd-o-adwnis-tzampa-h-trechala-kai-ta-n#ixzz3uymjJgum

Exit mobile version