Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Οι «φίλοι μας» οι δανειστές της νεοφιλελεύθερης πανούκλας, ζήτησαν άλλα 3 δις ευρώ μέτρα από ένα λαό ήδη φτωχοποιημένο, ο οποίος δείχνει να έχει αποδεχθεί την μοίρα του και περιμένει ένα θαύμα το οποίο όμως δεν έρχεται. Αυτή δεν είναι κοινωνία ώριμων ανθρώπων, αλλά κοινωνία τοξικομανών. Κοινωνία ανθρώπων εξαρτημένων από τα μνημόνια αλλά και από όλους εκείνους που μας οδήγησαν σε αυτά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μας βγάλουν από αυτά. Η άρρωστη κοινωνία που δημιούργησαν όσοι πρωταγωνίστησαν τα τελευταία σαράντα χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δε μπορεί να έχουμε καμιά σχέση. Εμείς αγωνιζόμαστε για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον Ελληνικό λαό. Αφού βεβαίως τον μάθουμε να αγωνίζεται ξανά και να μην παρακαλάει κανέναν πολιτικό για όσα δικαιωματικά του ανήκουν. Έχουμε το δικαίωμα στο καλύτερο, έχουμε δικαίωμα σε μια Ελλάδα που θα μεγαλουργεί, θα πετύχει και θα ονειρεύεται. Και με όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου  δε μπορεί να γίνει !

Κωνσταντίνα

Το νέο παιδομάζωμα του ΚΚΕ και η υποκρισία των ΜΜΕ

Διάλογος Τσίπρα-Καραμανλή, όταν ο πρώτος “διαπραγματεύονταν” για 17 ώρες!!! Καραμανλής: “Να έχεις στο μυαλό σου, μόνο την Ελλάδα”. Όπως την είχε αυτός, που παρέλαβε το 2004 200 δις χρέος και παρέδωσε το 2009, 300 δις. Τσίπρας: “Στο μυαλό μου είναι πάντα οι Έλληνες και κυρίως οι αδύναμοι”.  Όπως ο πατέρας μου, που από σύνταξη του ΟΓΑ 345,60 ευρώ το μήνα, του την μείωσε στα 333,60. Δεν ξέρεις ποιον να σιχαθείς περισσότερο. Τον Μπόμπολα; τον Τσίπρα; τον Καραμανλή; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Γ.Ρ.

Ο Μπουτάρης ζητάει να διδάσκεται στα σχολεία η… ομοφυλοφιλία!

Έργα και ημέρες της αριστεράς: Το υπουργείο Δικαιοσύνης καταργεί το 347 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει “αποπλάνηση προσώπου νεότερου από δεκαεπτά ετών”. Ανοίγει ο δρόμος για τους παιδεραστές. Φυσικά η αρχή έγινε όταν τα κόμματα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ψήφισαν τον θεωρητικά “αντιρατσιστικό νόμο”, που έκανε τους Έλληνες δούλους στην ίδια τους την πατρίδα, με έναν και μοναδικό σκοπό να εξοντώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που τότε όπως και τώρα φυσικά έχει τεράστιες ανοδικές τάσεις! Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται απελευθερωμένες φράξιες της κοινωνίας των ανώμαλων, ο Παρασκευόπουλος αναμένεται αύριο το πρωί να αποδεχτεί την κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου, όπως ζητείται με τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Η τροπολογία κατατέθηκε προ ημερών, κατά τη συζήτηση γύρω από το σύμφωνο συμβίωσης, από συνολικά πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι “η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων, ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους”. Δηλαδή ρατσισμός είναι το 98% των πολιτών, να ανέχεται ένα 2% που θέλει να επιβάλει την παιδεραστία ως κάτι φυσιολογικό!

Γ.Σ.

Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει το εμπάργκο κατά της Ρωσσίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-dekembriou-2015#ixzz3v2V2xF6U

Exit mobile version