Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε οδηγούς ταξί, σε καφετέριες στην κεντρική πλατεία και στο ΚΤΕΛ.

Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια τις Χρυσής Αυγής με τις θέσεις μας για μείζον πολιτικά θέματα, το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός. Οι οδηγοί των ταξί έλεγαν ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των προδοτών. Διερχόμενοι πολίτες ζητούσαν από μόνοι τους ενημερωτικό υλικό και έλεγαν ”μόνο εσείς μας μείνατε”. Οι διεθνιστές της αριστεράς και της δεξιάς σύντομα θα καταρρεύσουν και στο προσκήνιο θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Εμείς είμαστε το αύριο απέναντι στο χθες των μνημονιακών καθεστώτων, των ανοιχτών συνόρων και των εθνοπροδοτών της μεταπολίτευσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, η προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και η ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα ”κομμουνιστικές προδοσίες”. Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφερόμενος στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και στις εξελίξεις της δίκης. Επίσης, έκανε μια τοποθέτηση στην παράνομη χρηματοδότηση σε ΜΚΟ, στην δικογραφία που ήρθε στη βουλή για τον ”Τζέφρυ”  όταν ήταν υπουργός εξωτερικών και στις κατηγορίες που βαραίνουν το κλεφτοπασόκ, έχοντας ως αποτέλεσμα την παραγραφή των εγκλημάτων του βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και το πέρασμα αρκετού χρόνου από την τέλεση των αδικημάτων.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος, κάνοντας αναφορά για τις κομμουνιστικές προδοσίες σε Μικρά Ασία, Βόρειο Ήπειρο, Κύπρο και περί ζητήματος ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον, ανάλυσε τα εγκλήματα που διέπραξαν οι κομμουνιστές (στελέχη και ”συντρόφια” ) στο διάβα της Ελληνικής Ιστορίας και τις συνέπειες αυτών. Τέλος, αναφερόμενος στην πρώτη προδοσία του κ.κ.ε που υπήρξε από τα γεννοφάσκια του, τόνισε ότι Μία φορά προδότης – Πάντα προδότης. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν αργά το βράδυ πετυχημένη νυχτερινή ενημερωτική δράση σε γειτονιές, οικοδομές και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Οι συναγωνιστές διένειμαν ενημερωτικό υλικό με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος, καθώς και το πρόγραμμα με την επανεκκίνηση των παραγωγικών δομών της Ελλάδας. Επίσης έγινε  διανομή εφημερίδων Χρυσή Αυγή και Εμπρός, των επίσημων φωνών του Κινήματος.  Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης με απόλυτη προσήλωση στις αρχές και στις αξίες της Χρυσής Αυγής, ορθώνουν το πολιτικό τους ανάστημα, εναντίον όλων των πολιτικών τους αντιπάλων, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν τους συμπολίτες τους.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Τ.Ο. Ξάνθης μετέβει σε κεντρική αρτηρία της Εγνατίας οδού όπου έγινε ανάρτηση αεροπανό με σκοπό την τόνωση του φρονήματος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, από την λαίλαπα του εθνοκτόνου μνημονίου που έχει ισοπεδώσει την Πατρίδα μας τα τελευταία 5,5 χρόνια.  Οι συναγωνιστές φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα, πως ο Έλληνας δεν πρέπει να χάνει την Πίστη του διότι υπάρχει η ελπίδα της Χρυσής Αυγής, που σαν μυστική φωνή του αίματος του Έλληνα λειτουργεί σαν τελευταία γραμμή άμυνας που θα δώσει το σύνθημα για την τελική Νίκη. Επίσης έστειλαν ηχηρό μήνυμα στους τουρκομογγόλους και στους εγχώριους υποτακτικούς τους πως η Θράκη μας είναι και θα παραμείνει γη Ελληνική. Έντονη ήταν η ανταπόκριση των διερχόμενων οδηγών που στην θέα των πανό και των συναγωνιστών, επευφημούσαν το εγχείρημα χαιρετώντας τους με παρατεταμένη την κόρνα των οχημάτων τους.  Έτσι κλείνει με αισιοδοξία ένα πετυχημένο Εθνικιστικό έτος για την Τ.Ο Ξάνθης με πληθώρα πολιτικών δραστηριοτήτων και συνεχούς πολιτικού Αγώνα.

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και μοναδικό παλμό πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου η ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Στην αρχή έκανε μια σύντομη αναφορά στις τοπικές δράσεις που πραγματοποίησε η Τ.Ο. Καβάλας τον τελευταίο μήνα και αναφέρθηκε στις νέες δράσεις από τη νέα χρονιά. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στις πολιτικές διώξεις που βιώνει το Εθνικιστικό Κίνημα μέσα από ένα δικαστήριο κουκλοθέατρο της αριστεράς που κάθε μάρτυρας αναδεικνύει όλο και περισσότερο την αθωότητα της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν συνέχισε με μια σύντομη απαρίθμηση των νέων μέτρων που ψηφίστηκαν την προηγούμενη μέρα και αποτελούν ακόμη ένα βήμα προς την καταστροφή του Έθνους μας. Η πρόσφατη πώληση των αεροδρομίων αποτελεί μόνο την αρχή του ξεπουλήματος και σειρά παίρνουν τα λιμάνια, το Ελληνικό, η ΔΕΣΦΑ και ο Αστέρας Βουλιαγμένης.

Σειρά είχε η λαθρομετανάστευση και η αποτυχημένη πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ που οδηγεί σε ΦΙΑΣΚΟ. Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την αρχή της πρώτης της θητείας να έβαλε λουκέτο στα κέντρα κράτησης μεταναστών τύπου «Αμυγδαλέζας», ωστόσο επέστρεψε σε αυτή τη λύση. Στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου μεταφέρθηκαν τελικά οι περίπου 150 μετανάστες που προκάλεσαν επεισόδια το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο και συνελήφθησαν. Αποδεδειγμένα αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά και μόνο η αποφασιστική δράση με το κλείσιμο και την φρούρηση των εθνικών συνόρων μπορεί να αποτρέψει αυτή την λαθροεισβολή.

Την ομιλία του έκλεισε ο συναγωνιστής μιλώντας για τον Αρχηγό μας που το τελευταίο διάστημα δέχεται την λάσπη των ερπετών του συστήματος που προσπαθούν να σπιλώσουν τον ιερό αγώνα του Κινήματος μας. Είναι αναπόφευκτη βεβαιότητα μετά τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι και την συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθροεποίκων στην πατρίδα μας αλλά και την φοροεπιδρομή που δέχεται ο Έλληνας η Χρυσή Αυγή να έχει αυξήσει την δυναμική της και τα εκλογικά της ποσοστά. Αυτό είναι που φοβούνται οι δωσίλογοι εντός και εκτός της Ελλάδας και για αυτό χτίζουν αυτή την παραφιλολογία για τον Ηγέτη που έφερε τον Εθνικισμό στην νεότερη Ελληνική πολιτική σκηνή. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn372#ixzz3v2Xg9sPu

Exit mobile version