Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: 400.000 “πρόσφυγες” μένουν Ελλάδα

Διαβάστε στη Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: 400.000 “πρόσφυγες” μένουν Ελλάδα

Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, εκτός από το οικονομικό πριμ στην Τουρκία, είχαν ανακοινώσει ένα… εθελοντικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων» στις κοινοτικές χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό εξελίχθηκε σε φάρσα, καθώς όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά οι χώρες της Ευρώπης έστησαν νέους φράχτες για να προστατεύσουν τα εθνικά τους σύνορα.

Το «κερασάκι» στην τούρτα της Ελλάδας, ήρθε με έγγραφο της λουξεμβουργιανής προεδρίας, που ομολογεί ότι από τους 160.000 απρόσκλητους που επρόκειτο να μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη από την Ελλάδα και την Ιταλία, έχουν ήδη μετεγκατασταθεί… 184. Και ποια λέτε πως είναι η λύση που σκέφτηκαν; Να τους «απελάσουν» προς… την Ελλάδα!

Παράλληλα η Κομισιόν, προχωρά στη σύσταση Ευρωπαϊκής Συνοριακής Δύναμης με δυνατότητα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ σε εξωτερικά ευρωπαϊκά σύνορα, όπως αυτά της Ελλάδας, βάζοντας κατ’ ουσίαν «τροχονόμους» στο Αιγαίο μας και καταλύοντας οριστικά την Εθνική μας Κυριαρχία που έχει ήδη πληγεί και από τα παράνομα Μνημόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-400.000-prosfuges-menoun-ella#ixzz3v475MziG

Exit mobile version