Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Επειδή πολλά ακούγονται για την “ισχυρή” Νέα Δημοκρατία ιδού η πραγματική της δύναμη! 400 κάτι χιλιάδες κόσμου! Άρα τα ποσοστά των εκλογών προκύπτουν – μεταξύ άλλων – από τους ξεγελασμένους από τις ψευτοπατριωτικές φανφάρες των ψοφοδεξιών! Για όλους αυτούς τους ξεγελασμένους όμως, υπάρχει μια δύναμη αληθινά πατριωτική για να τους εκπροσωπήσει: Η Χρυσή Αυγή!

Θ.Τ.

Αγωνία βουλευτών Σύριζα προς Τσίπρα: Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στις περιφέρειές μας. Μας φτύνουν!

Ο νέος  μηχανισμός φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων, περνά πλέον στα χέρια των ευρωσυνοριακών μηχανισμών. Ο οποίος, μάλιστα,  δεν θα ζητά ούτε  καν την συγκατάθεση των ευρωπαϊκών κρατών . Καθίσταται πλέον σαφές ότι όποτε η ευρωπαϊκή ολιγαρχία έχει ανάγκη φθηνά εργατικά χέρια θα ανοίγει τα σύνορα ώστε  να εισέρχονται οι νέοι σκλάβοι που θα εγγυούνται ακόμη περισσότερα κέρδη στους σύγχρονους τιμητές  του Μαμμωνά.

Σ.Μ.

Αγαπούλα…την κουκούλα! Σύριζα Θεσσαλονίκης: Να μην συλλαμβάνονται τα συντρόφια που τα σπάνε

Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους λαθρομετανάστες. Οι Τσιπροκαμμένοι προβαίνουν σε όργιο σπατάλης σε βάρος των Ελλήνων των οποίων συστηματικά μειώνουν το εισόδημα είτε απευθείας από τους μισθούς και τις συντάξεις είτε με την συνεχή νομοθέτηση φόρων. Σπαταλούν  από εθνικούς πόρους 2,4 εκατομμύρια  ευρώ για επιμόρφωση (ούτε καν για σίτιση) λαθρομεταναστών.  Αδιαφορώντας  για τα άνεργα, φτωχά λαϊκά στρώματα, που υποφέρουν από τις επιπτώσεις των τριών συνεχόμενων μνημονίων. Μια αποκάλυψη που πέρασε στα ψιλά είναι ότι ενώ  τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό, κατά τους μνημονιακούς, το 2020 θα υπάρξει γιατί πρέπει να δίνουμε περισσότερα χρήματα στους δανειστές – δυνάστες μας όπως έχουν συμφωνήσει. Η αθλιότητα αυτή έχει μόνο μια απάντηση «ή αυτοί ή εμείς».

Μ. Στέλιος

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Αποτυχημένη έως επικίνδυνη σε όλους τους τομείς η κυβέρνηση Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-dekembriou-2015#ixzz3v6ALZgZP

Exit mobile version