Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Νέα Μηχανιώνα

Tην Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν την εβδομαδιαία ομιλία του συναγωνιστή Φώτη Γραικού. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας που πέρασε, καθώς και όσα αναμένονται το προσεχές διάστημα, ώστε να προχωρήσει το μνημονιακό έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις από τη στημένη δίκη κατά του Κινήματος, όπου, καθώς προχωρούν οι καταθέσεις των μαρτύρων, οι έωλες κατηγορίες καταρρίπτονται μία προς μία. Η βραδιά έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και ευχές για τις γιορτές και μια νέα Αυγή του Ελληνισμού.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση διανομής τροφίμων της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας. Οι συναγωνιστές είχαν ετοιμάσει σακούλες με ψάρια, αλεύρι, λάδι και άλλα βασικά είδη διατροφής προκειμένου να τα μοιράσουν σε όσους Έλληνες το είχαν πραγματικά ανάγκη. Στην εποχή της πλήρους υποδούλωσης των Ελλήνων στις ιδεοληψίες των αριστερών και των εντολοδόχων τους ξένων τοκογλύφων, οι Εθνικιστές τολμούν να στερηθούν και οι ίδιοι προκειμένου να μοιράσουν κάποια τρόφιμα σε ανθρώπους που διαλύθηκαν οικονομικά. Η Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη νέα Μηχανιώνα, πέρα από τις συνεχείς πολιτικές-ενημερωτικές δράσεις στις γύρω περιοχές, θα συνεχίσει το έργο της κοινωνικής αλληλεγγύης εφοδιάζοντας με τρόφιμα οικογένειες Ελλήνων από σπίτι σε σπίτι.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας επισκέφτηκαν με μεγάλη ποικιλία τροφίμων σε επαρκή ποσότητα μια πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Στην Ελλάδα του 2015, που οι νέοι μεταναστεύουν και κάποιοι, αν και άνεργοι, μένουν και φέρνουν ελληνόπουλα στη ζωή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί χρέος της να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της. Η μνημονιακή πολιτική, τώρα και με αριστερό προσωπείο, εξολοθρεύει συστηματικά τους Έλληνες και την ίδια στιγμή κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν την απέχθειά τους στις πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα με τον πολιτικό αγώνα που γίνεται απ’ άκρη σ΄άκρη στην Ελλάδα από τους Έλληνες Εθνικιστές, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει την αλληλεγγύη στους Έλληνες με ίδιους πόρους όσο και αν αυτό προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποιους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn373#ixzz3v9SffzT5

Exit mobile version