Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος εμπαιγμός για τον ΕΝΦΙΑ: «Μειώνονται» οι αντικειμενικές – Παραμένει ίδια η οφειλή!

Νέος εμπαιγμός για τον ΕΝΦΙΑ: «Μειώνονται» οι αντικειμενικές – Παραμένει ίδια η οφειλή!

Πηχυαίους τίτλους χρησιμοποιούν σήμερα οι φυλλάδες της διαπλοκής για να διαφημίσουν το νέο προπαγανδιστικό κόλπο της κυβερνήσεως Σανέλ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ η κυβέρνηση θα «μειώσει» τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, προκειμένου αυτές να συμβαδίσουν με την σημερινή πραγματικότητα.

Καταρχάς, επιχειρώντας μία προσγείωση των φυλλάδων στην αλήθεια, δεν πρόκειται για κίνηση της κυβερνήσεως Τσίπρα, αλλά για ευθυγράμμισή της με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτε το «ηρωικό» ή το αξιοσημείωτο σε αυτή την κίνηση, αν ποτέ πραγματοποιηθεί, αφού μέχρι τώρα είναι απλώς μία εξαγγελία – διαρροή «κύκλων» και όχι κάτι επίσημο.

Κατά δεύτερο και σημαντικότερο, η κυβέρνηση στις ίδιες διαρροές τονίζει ότι δεν θα απαιτηθούν ισοδύναμα, αφού το ποσό που προβλέπεται από την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ θα μείνει αμετάβλητο. Κοινώς ακόμα και μειωθούν οι «αντικειμενικές» θα αυξηθούν οι συντελεστές με τους οποίους φορολογούνται, ώστε να πληρωθεί εν τέλει το ίδιο ποσό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neos-empaigmos-gia-ton-enfia-meiwnontai-oi-antikeimenikes-paramenei-idia-h#ixzz3vCJ3TA7j

Exit mobile version