Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο μαρξιστής υπουργός του Σύριζα, Τσακαλώτος εκθειάζει το… φιλελεύθερο κράτος!

Όταν ο μαρξιστής υπουργός του Σύριζα, Τσακαλώτος εκθειάζει το… φιλελεύθερο κράτος!

Αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής στη Βουλή: «Το ελληνικό κράτος-το φιλελεύθερο κράτος- δεν μπορεί να στιγματίσει μία σεξουαλική προτίμηση. Δεν μπορεί να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Ο ρατσισμός που τον βλέπουμε καθημερινά γιατί είναι εκ των προτέρων τους έχει στιγματίσει το κράτος. Ελπίζω με αυτό το νομοσχέδιο να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. Το κράτος πρέπει να είναι φιλελεύθερο και εμείς οι αριστεροί θα κάνουμε την πραγματική μας δουλειά για εμβάθυνση των δικαιωμάτων».

Ανεξαρτήτως από τη γνωστή άθλια μεταχείριση της ελληνικής γλώσσας από τον πάμπλουτο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, τα λεγόμενα του αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ξεκάθαρη αλήθεια. Ότι, δηλαδή, ο φιλελευθερισμός με τον μαρξισμό μπορεί να έχουνε διαφορετικές αντιλήψεις πάνω στα θέματα της οικονομίας, αλλά στα κοινωνικά ζητήματα έχουν την ίδια ατζέντα στόχων και σκοπών. Η αποδόμηση της έννοιας του Έθνους-Κράτους, ο εθνομηδενισμός στην εκπαίδευση, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες, η καταβαράθρωση των παραδοσιακών και αρχών και αξιών, η περιθωριοποίηση και γελοιοποίηση της Εκκλησίας, όλα αυτά αποτελούν ταυτόσημες θέσεις τόσο για τους φιλελεύθερους, όσο και για τους μαρξιστές.

Ας μην παραξενεύονται, λοιπόν, κάποιοι για την χρήση (εις διπλούν μάλιστα) του όρου «φιλελεύθερο κράτος» από τον αποκαλούμενο ως μαρξιστή Τσακαλώτο. Πέρα από τις διαφορετικές απόψεις τους σε οικονομικά θέματα έχουν έναν κοινό εχθρό: τον Εθνικισμό και την Παράδοση που πηγάζει μέσα από αυτόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-o-marjisths-upourgos-tou-suriza-tsakalwtos-ektheiazei-to-fileleuthero#ixzz3vCJwQolL

Exit mobile version