Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Κόρινθος, Αμπελόκηποι

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Κερκύρας Ιωάννη Αϊβατίδη. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και επισήμανε ότι το Διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο κατάργησε πλέον την Ελληνική κυβέρνηση και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Τώρα καταργούν και το στράτευμα με πρόφαση την ασθενή φύλαξη των συνόρων το οποίο είναι αποτέλεσμα  της επικίνδυνης πολιτικής του Καμμένου. Η χώρα πλέον  τελεί υπό κατοχή και είναι προτεκτοράτο του Δ.Ν.Τ. και αυτό δεν είναι αμφισβητήσιμο από κανέναν. Τόνισε επίσης πως η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια στην κατοχή είναι η Χρυσή Αυγή, μόνο μια πραγματικά Εθνική κυβέρνηση με Αρχηγό μας  τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο  μπορεί να δώσει λύση στο τέλμα που έχει περιέλθει η Ελλάς τα τελευταία χρόνια.

Τ.Ο. Κορίνθου: Με μεγάλο ενδιαφέρον φίλοι και Συναγωνιστές του Κινήματος παρακολούθησαν την ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Ευβοίας Νικόλαου Μίχου, ο Συναγωνιστής έκανε εκτενή αναφορά στα πολιτικά δρώμενα των τελευταίων ημερών. Δήλωσε, πως την ώρα που η Ελλάδα βρίσκετε στην λήθη και την υποταγή η Χρυσή Αυγή και οι Τοπικές Οργανώσεις είναι φάρος Ελληνισμού. Ζήτησε από τον κόσμο της Κορίνθου να πυκνώσει τις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου γιατί μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη και να έρθουμε σε σύγκρουση για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και να  κερδίσουμε. Με Αρχηγό τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο η Νίκη μας προσμένει ,δήλωσε εν μέσω χειροκροτημάτων. Αναφορά έκανε και στα τεκταινόμενα του νεοσύστατου Αγροκτηνοτροφικού σωματείου Κορινθίας και ανέλυσε τις προγραμματικές μας θέσεις στις ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό.

Τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στη Τ.Ο. Αμπελοκήπων με θέμα “ΜΜΕ και διαπλοκή”  από τη Συναγωνίστρια Ελένη Σουλάνη. Με την ιδιότητα της νομικού, παρουσίασε με αποδεικτικά στοιχεία την παραβίαση των Νόμων που αφορά τη λειτουργία των ΜΜΕ και τη διαπλοκή που υφίσταται μεταξύ της επίσημης πολιτείας και μιας κάστας επιχειρηματιών που διαθέτουν έντυπα, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και συνάμα διάφορες  εταιρείες στις οποίες ανατίθενται δημόσια έργα.

Τα αποτελέσματα της διαπλοκής είναι απροκάλυπτα στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από τους τόνους λάσπης τους οποίους δεχόταν και δέχεται με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, φτάνοντας μέχρι σήμερα στον πλήρη αποκλεισμό της από όλα σχεδόν  τα μέσα, με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν το κανόνα.

Το λόγο στη συνέχεια έλαβε Συναγωνιστής Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τις  δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn374#ixzz3vFzS4JT5

Exit mobile version