Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ουδέποτε είχαμε δει μεγαλύτερη ασέβεια στο Χριστιανικό συναίσθημα παραμονές μεγάλων εορτών. Ουδέποτε. Λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα 194 βουλευτές όλων σχεδόν των πολιτικών αποχρώσεων, πλην βεβαίως ΧΑ, υπερψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης. Τουλάχιστον αφού ο Αρχηγός μας είχε την σωστή ιδέα να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία ,ξέρουμε ποιοι και ποιες υπερψήφισαν ώστε να τους μαυρίσει ο λαός στις επόμενες εκλογές…Το ζήτημα της χώρας είναι ολοφάνερο ότι ξεφεύγει πλέον από τα μνημόνια…Δεν είναι το ζήτημα πια αν θα πάρουμε περισσότερη η λιγότερη σύνταξη η αν θα γίνουν αποκρατικοποιήσεις…Που και αυτές για μένα ξεπούλημα θα είναι με τον τρόπο που θα γίνουν.. Είναι αν θα έχουμε χώρα. Μεγαλύτερη εθνική καταστροφή δεν μπορούσε να επισωρεύσει η καταρρέουσα μεταπολίτευση, και είναι σίγουρο ότι η χτεσινή ημέρα θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού της χώρας…Όπως και να εχει το 2016 μπαίνει με άγριες διαθέσεις… Απολαύστε τις γιορτές και προετοιμαστείτε ο καιρός είναι απελπιστικά λίγος και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα το δουν με τα ίδια τους τα μάτια με το έμπα της νέας χρονιάς…Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !Χρόνια πολλά σε όλους !

Κωνσταντίνα

Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την εορτή των Χριστουγέννων – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δήθεν ιδεαλιστές-επαναστάτες της αριστεράς, προσπερνούν αδιάφορα το βασικό ιδεολογικό τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια και με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καταφέρνουν κτύπημα γερό στο στομάχι της ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας. Πληγώνουν δηλ. θανάσιμα έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες του ελληνικού Έθνους. Η απαθής στάση της επίσημης εκκλησίας πλην μεμονωμένων άξιων Ιεραρχών δείχνει σε πόσο χαμηλό επίπεδο έχουν εκπέσει οι αξίες αυτής της δύστυχης χώρας. Ως μόνη λύση φαντάζει η επιστροφή στις ρίζες μας και στην εθνική μας ταυτότητα.

Σ.Μ

Μαζί με τα κάλαντα: Δείτε τη λίστα με τα νέα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση στις αρχές του 2016

Χάθηκαν 370.000 δακτυλικά αποτυπώματα λαθρομεταναστών που είχε καταγράψει η Frontex. Αυτή η ανευθυνο-υπεύθυνη Frontex που μετονομάστηκε χάριν παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και ασφαλείας της Ελλάδας σε “ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή”. Αν αυτό δεν είναι λόγος να παραιτηθούν, συλλήβδην όλοι, όσοι συμμετείχαν στο φιάσκο, αν φυσικά πρόκειται για αμέλεια, και δεν ήθελαν να χαθούν συγκεκριμένα δακτυλικά αποτυπώματα.

Θ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-dekembriou-2015#ixzz3vHkmmJjJ

Exit mobile version