Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Φάρσαλα, Καλαμάτα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Στρατηγού  και  ευρωβουλευτή Γιώργου Επιτήδειου Με θέμα: “Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη.” Ο συναγωνιστής Επιτήδειος αναφέρθηκε στους κινδύνους που εγκυμονούν λόγω  της λαθρομετανάστευσης όπως  η Ισλαμική τρομοκρατία που απειλεί την Ευρώπη  καθώς και η Εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδας αλλά και των άλλων Ευρωπαϊκών Εθνών.

Ο συναγωνιστής Επιτήδειος τόνισε ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών αυξάνει συνεχώς με αποτέλεσμα, λόγω της υπογεννητικότητας πολύ σύντομα να γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής στηλίτευσε την προσκυνημένη και αντεθνική εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση  Σύριζα- Ανέλ, καθώς και στην ανυπαρξία και ανικανότητα της  Ευρωπαϊκής Ένωσης να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ακολουθεί η ομιλία: 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα  της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: Tο χειμερινό ηλιοστάσιο.

Με μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία προσέλευσης φίλων και οπαδών της Χρυσής Αυγής, η Τοπική Οργάνωση Φαρσάλων πραγματοποίησε την απονομή τιμητικών ενθυμίων σε όλους τους συμμετέχοντες στις Εθνικές Εκλογές του Σεπτεμβρίου, ως Εκλογικοί Αντιπρόσωποι του Κινήματος από ολόκληρο τον Νομό της Λάρισας. Την απονομή έκανε ο Συναγωνιστής Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του συνεχάρη τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Φαρσάλων για το έργο τους, και ανέλυσε στο πολυπληθές ακροατήριο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα φλέγοντα ζητήματα της Πατρίδος μας. Η σεμνή τελετή τελείωσε με τον Εθνικό Ύμνο.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις σημείωσε ότι η σημερινή αριστερά συνεχίζει το πρόγραμμα των προηγούμενων κυβερνήσεων ενάντια στη θέληση του Ελληνικού λαού. Η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπουλάει τα αεροδρόμια και ότι άλλο κερδοφόρο στην πατρίδα μας για ψίχουλα. Ανέφερε τους λόγους που πρέπει να στηριχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία είναι ένα κίνημα που βρίσκεται κοντά στο λαό και αγωνίζεται γι αυτόν. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn375#ixzz3vJUfc2TQ

Exit mobile version