Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προαναγγελία διάσπασης της ΝΔ από τον Μπαλτάκο (δηλαδή από τον Σαμαρά)

Προαναγγελία διάσπασης της ΝΔ από τον Μπαλτάκο (δηλαδή από τον Σαμαρά)

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον αποκαλούσαν το 1993 οι οπαδοί της νουδούλας) να έπαθε μεγάλο στραπάτσο στις κυριακάτικες εκλογές της νουδούλας –καθώς και οι δύο «λαγοί» του, ο «άφθαρτος Τζίτζι» και ο γραφικός Μπουμπούκος συνετρίβησαν- αλλά δεν το βάνει κάτω!

Έτσι, έβαλε τον άνθρωπό του, Μπαλτάκο, να προαναγγείλει τη διάσπαση του κόμματος που τον έκανε πρωθυπουργό της Ελλάδος, στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία».

Πιο συγκεκριμένα, ο αχυράνθρωπος του Σαμαρά δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών στην νουδούλα, «επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή και δεν μπορεί να αγνοηθεί…».

Και αμέσως μετά, ο σαμαράνθρωπος απειλεί με διάσπαση: «Εάν δε αγνοηθεί, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».

Φαντάζεστε ποιου…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proanaggelia-diaspashs-ths-nd-apo-ton-mpaltako-dhladh-apo-ton-samara#ixzz3vMUc0r4D

Exit mobile version