Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Μπορεί η κυβέρνηση της αριστεράς και της «προόδου»,να έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς. Μπορεί να έχει κοροϊδέψει το μεγαλύτερο ποσοστό ακόμα και των ψηφοφόρων της, αλλά σε κάποια θέματα, προσφέρει έργο!Πραγματοποιεί ότι ακριβώς έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας, όσο αφορά τις γελοιότητες που έλαβαν χώρα εντός κοινοβουλίου στη ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης των ανώμαλων.

Χ.Φ.

Διάλογοι φωτιά ξεσκεπάζουν την εγκληματική οργάνωση του Σύριζα: “Θα κυνηγήσουμε ειδικούς φρουρούς – συνοριοφύλακες: είναι όλοι Χρυσαυγίτες!”

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου , ο οποίος για να φανεί αρεστός στα παγκόσμια αφεντικά, τους χορηγούς και σπόνσορες του, αποκάλεσε τους λαθρομεταναστάτες, «πολιτικούς πρόσφυγες». Δεν είπε όμως καμιά κουβέντα για το ποιοι ευθύνονται για τους πολέμους και την οικονομική καταστροφή. Επίσης ξέχασε να προτείνει ότι το μεταναστατευτικό κύμα θα μπορούσαν να το δεχτούν κατά μεγάλο μέρος του οι πάμπλουτες οικονομικά αραβικές χώρες μιας και η πλειοψηφία των κατατατρεγμένων είναι μουσουλμάνοι. Επίσης λησμόνησε να αναφέρει ότι η χώρα που τον φιλοξενεί είναι βάση εξόρμησης και κερδίζει αμύθητα ποσά Αλλά μετά θα δυσαρεστούνταν όπως είναι γνωστό οι χορηγοί, η θα μπορούσε να διαταραχθούν οι συνεργασίες αιώνων.

Π.Ν.

Στάλθηκαν τα «ραβασάκια» από τις τράπεζες: Μετά τις γιορτές έρχονται τα κοράκια να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων!

Ξαναπνίγηκαν στο Αιγαίο οι λαθρομετανάστες, χάθηκαν ξανά παιδιά…! Μα από τις 18 του Δεκέμβρη η Moas που θα αναλάμβανε με υπερσύγχρονα μέσα έρευνα και διάσωση, βρίσκεται αγκυροβολημένη στα ανοιχτά της Μυτιλήνης! Και η Frontex ή όπως λέγεται , έχει αναλάβει και αυτή έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο. Πως πνίγηκαν οι άνθρωποι; Για τσεκάρετε καλά τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν σώοι σε κάποια άλλα σημεία των συνόρων! Τζιχαντιστές ενόψει…

Θ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-dekembriou-2015#ixzz3vNh7Es85

Exit mobile version