Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Νέα Μηχανιώνα, Κομοτηνή

Το μεσημέρι της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2015, η Τ.Ο. Δράμας πραγματοποίησε δράση αλληλεγγύης σε έναν από τους μεγαλύτερους και κεντρικότερους ναούς της πόλης, τον Ιερό Ναό 12 Αποστόλων.

 

Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, παρέδωσε ρούχα για όλες τις ηλικίες, τρόφιμα, παιχνίδια για παιδιά και είδη πρώτης ανάγκης για δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας. Οι επίτροποι της εκκλησίας και ο Ιερέας ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί μας και ευχαρίστησαν την Χρυσή Αυγή που επανειλημμένως στηρίζει τις Ελληνικές ευπαθείς ομάδες του νομού.

Τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας επισκέφτηκε με μεγάλη ποικιλία τροφίμων μια τυπική Ελληνική οικογένεια (που αποτελούνταν από έναν άνδρα ως πατέρα μια γυναίκα ως μητέρα και ένα μικρό αγοράκι) στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Στην Ελλάδα του 2015, πτυχιούχοι με μεταπτυχιακά διπλώματα μένουν  μακροχρόνια άνεργοι περνώντας στη σφαίρα της πλήρους ανέχειας και ακόμα και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αποτελεί πολυτέλεια. Οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θεωρούν χρέος τους να είναι στο πλευρό τους, ώστε να προσφέρουν αν μη τι άλλο ένα χαμόγελο και μια νότα αισιοδοξίας. Στην Ελλάδα του ηθικού και αξιακού ξεπεσμού υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα πολεμάει ενάντια στα νεοταξίτικα σχέδια κάποιων πολιτικών εγκληματιών. Η συναγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπόσχονται να κάνουν το παν για να κρατηθεί ζωντανό το κύτταρο της Ελληνικής Κοινωνίας, ώστε οι Ελληνικές οικογένειες να μην απογοητευτούν μέχρι να έρθει το Εθνικό Κράτος που οραματιζόμαστε για αξιοπρέπεια, δουλειά και προκοπή. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2015 αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής αποτελούμενη από τους τρείς υποψηφίους βουλευτές συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ν. Ροδόπης, όπως επίσης και με τον πρόεδρο του σωματείου καφεπωλών. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των συναγωνιστών για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός αυτός κλάδος. ‘Έγινε ανταλλαγή απόψεων και με γνώμονα την τοπική ανάπτυξη των κλάδων συγκεντρώθηκαν τα προβλήματα με σκοπό την περαιτέρω προώθηση τους. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα αγωνίζεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία με γνώμονα την πολυπόθητη ανάπτυξη η οποία θα απελευθερώσει την σκλαβωμένη Πατρίδα μας από τους ξένους δανειστές-δυνάστες αλλά και τα ντόπια πολιτικάντικα τσιράκια τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn376#ixzz3vRFu7epe

Exit mobile version