Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χολυγουντιανός θίασος στο Ελληνικό με κομπάρσο τον Μουζάλα για προπαγάνδα υπέρ των «προσφύγων»

Χολυγουντιανός θίασος στο Ελληνικό με κομπάρσο τον Μουζάλα για προπαγάνδα υπέρ των «προσφύγων»

Στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό βρέθηκαν ο υπουργός λαθρομετανάστευσης, Μουζάλας, και η απεσταλμένη της παγκοσμιοποίησης, ηθοποιός του Χόλυγουντ, Σούζαν Σάραντον, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να καλοδεχτούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και ό,τι αυτή η πλημμύρα συνεπάγεται.

Πήγαν και συνομίλησαν με τους λαθρομετανάστες, αγόρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα και έδωσαν και δηλώσεις στην κάμερα, όπου η Σάραντον είπε ότι «αποφάσισε να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για να τιμήσει τους προγόνους της, που ήταν πρόσφυγες» και διαβεβαίωσε τον υπουργό ότι «θα μεταφέρει στη διεθνή κοινότητα το δράμα των ανθρώπων αυτών».

Από τα σχετικά ρεπορτάζ, βεβαίως, απουσίαζαν οι συνεντεύξεις κατοίκων της περιοχής για την αυξημένη εγκληματικότητα που παρατηρείται στην περιοχή τους. Επίσης έλειπαν οι αναφορές στους Έλληνες που πεινάνε, αφού πλήττονται από το τρίτο αριστερό μνημόνιο του Μουζάλα. Όμως οι Έλληνες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Μουζάλα και την Σούζαν Σάραντον. Οι Έλληνες είναι μόνο για να δίνουν τα λεφτά για την σίτιση των λαθρομεταναστών.

Αλήθεια, η Σάραντον τώρα που θα φύγει και πάλι για το Αμέρικα πόσους θα πάρει σπίτι της; Αφού είναι αμερικανίδα, θέλει τους «πρόσφυγες» και οι ΗΠΑ ευθύνονται για το ότι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν από τις εστίες τους, λογικό είναι να πρέπει να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης, παίρνοντας τουλάχιστον 1000 να τους βάλει στη βίλα της, στην πισίνα της και με σκηνές στην έπαυλή της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cholugountianos-thiasos-sto-ellhniko-me-komparso-ton-mouzala-gia-propaganda#ixzz3vRpmJ42j

Exit mobile version