Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Καλά Χριστούγεννα στον Αρχηγό, τους Βουλευτές, και τον κόσμο της Χρυσής Αυγής. Τα φετινά γκρίζα και μαύρα Χριστούγεννα λόγο της υφιστάμενης χρεοκοπίας και της χωρίς κανένα όριο λαθρομετανάστευσης, βρίσκουν τον Ελληνικό Λαό απογοητευμένο, πτωχευμένο και χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον του. Ή ελπίδα που διαφήμιζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τελικά το τρίτο εθνοκτόνο ψηφισμένο μνημόνιο και η παράδοση της Ελλάδας στους φανατικούς ισλαμιστές παράνομους εισβολείς. Με τους λαθρομετανάστες παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι δημοσιότητας σε βάρος των Ελλήνων. Διάφοροι τηλεμαϊντανοί της εγχώριας SHOW BIZ και η χολιγουντιανή ηθοποιός Σούζαν Σάραντον σπεύδουν να τους αγκαλιάσουν. Αμέσως γεννάται το ερώτημα προς αυτούς τους δήθεν πονόψυχους. Αφού τους αγαπάνε τόσο πολύ γιατί δεν τους παίρνουν στο σπίτι τους και γιατί η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια δεν λέει στην χώρα της να σταματήσει τους πολέμους στην Συρία, το Ιράκ και αλλού; Απλά γιατί έχει στηθεί ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της χώρας μας από ντόπιους και ξένους υπηρέτες των Αμερικανοσιωνιστών. Ή λύση είναι μία. Ενίσχυση του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής για να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στους Έλληνες και να φύγουν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ισλαμιστές εισβολείς. Όσοι πόνταραν σε συρρίκνωση της Χρυσής Αυγής με την στημένη πολιτική δίωξη από τούς προδότες  Σαμαρά, Δένδια και Βενιζέλο, διαψεύδονται καθημερινά. Ή Χρυσή Αυγή θα ζήσει χίλια χρόνια και θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τους εγχώριους ρουφιάνους και τους ξένους κατακτητές.

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.Π.

Πανηγυρίζει ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών για την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας από τον Τσίπρα

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα! Συγχαρητήρια που ανήμερα των Χριστουγέννων αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας το υπέροχο κοντάκιο του Ρωμανού του Μελωδού, ο οποίος ενώ ήταν άμουσος και παράφωνος με την ευλογία της Παναγίας που εμφανίστηκε μπροστά του, όχι μόνο έψελνε στο εξής καταπληκτικά αλλά και έγραψε τα περίφημα κοντάκια. Μπράβο και στην Ιουστίνη Μ. που μας έγραψε για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων!

Μαρία Π.

Λίγες μέρες έμειναν: Θα καταφέρουν άραγε οι Τσιπροκαμμένοι να πιάσουν το όριο του 1.000.000 λαθρομεταναστών;

Ήταν η αρχή μιας μεγάλης προδοσίας… Μια μέρα σαν σήμερα 25/12/1995 το τουρκικό φορτηγό πλοίο Φιγκέν Ακάτ προσαράζει σε αβαθή ύδατα κοντά στην Ανατολική Ίμια και εκπέμπει σήμα κινδύνου. Ο πλοίαρχός του αρνείται βοήθεια από το Λιμενικό, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και ότι οι μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές της χώρας του. Ήταν η αρχή στη σειρά των γεγονότων που στη συνέχεια οδήγησαν στην κρίση των Ιμίων.

Μ.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-27-dekembriou-2015#ixzz3vWJ90T62

Exit mobile version