Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική προδοσία: Κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας προαναγγέλλει στέλεχος του Σύριζα!

Εθνική προδοσία: Κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας προαναγγέλλει στέλεχος του Σύριζα!

Μπορεί ο Καμμένος για τους δικούς του λόγους να μιλάει για εθελοντική στράτευση των γυναικών, αλλά επειδή «το κουμάντο» στην κυβέρνηση το κάνει άλλος (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ), τουλάχιστον ανησυχία προκαλούν τα όσα γράφει στο twitter ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος θέτει ξεκάθαρα ζήτημα κατάργησης της υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας!

Συγκεκριμένα, ο Ζαχαριάδης γράφει τα εξής! «Είναι ώρα, μετά από την δημοσιονομική εξισορρόπηση, να περάσουμε στην εθελοντική στράτευση ανδρών. Όλα τ’ άλλα είναι βήματα πίσω. Ευρώπη είμαστε!».

Όπως έχουμε ξανατονίσει, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συναγωνίζεται επάξια σε εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού ακόμη και τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, αλλά ως προς τις διεθνιστικές και εθνομηδενιστικές του απόψεις δεν κάνει βήμα πίσω, σε αντίθεση με την υποτιθέμενη αντιμνημονιακή ρητορική του παρελθόντος.

Η κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας αποτελεί ένα ακόμη βήμα πλήρους αποεθνικοποίησης της Χώρας στα πλαίσια της οριστικής αποδόμησης της έννοιας του Έθνους-Κράτους και την επιβολή των πολυπολιτισμικών κοινωνιών που τόσο πολύ επιθυμεί η παγκοσμιοποίηση.

Απέναντι στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τους άμεσους και έμμεσους συνοδοιπόρους του και την συνειδητή αχρηστία και ανικανότητα των αστοδεξιών, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σηκώσει ξανά το Λάβαρο της Εθνικής Αντίστασης στο σχέδιο αφελληνισμού της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-prodosia-katarghsh-ths-stratiwtikhs-thhteias-epidiwkei-o-suriza#ixzz3viECzU6R

Exit mobile version