Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταπέλτης ο Συναγωνιστής Χρυσομάλλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανεπάρκεια της διοίκησης Τζιτζικώστα

Καταπέλτης ο Συναγωνιστής Χρυσομάλλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανεπάρκεια της διοίκησης Τζιτζικώστα

Την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Τζιτζικώστας θεώρησε ως καλή ευκαιρία για να στήσει ένα επικοινωνιακό σόου εσωτερικής κατανάλωσης, κάνοντας αρχηγική εμφάνιση εν μέσω χειροκροτημάτων, τόσο για να απαλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις από την βαριά εσωκομματική ήττα που υπέστη, όσο και για να υπογραμμίσει τον προσωπικό του ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις στο υπο διάλυση κόμμα του.

Ατυχώς για τους εμπνευστές του σόου, στο βήμα εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος αντέδρασε έντονα στη διακοπή, θυμίζοντας ότι ο περιφερειάρχης εκλέχτηκε ως δήθεν αντάρτης της ΝΔ, δηλώνοντας μάλιστα ψευδώς, ότι «έβαλε την κομματική του ταυτότητα στο συρτάρι».

«Μετά από τρίμηνη απουσία από το Περιφερειακό Συμβούλιο» είπε χαρακτηριστικά «είναι τουλάχιστον απρέπεια και έλλειψη σεβασμού το στημένο σόου, τη στιγμή που συζητούνται ακριβώς οι αλλαγές στις παράνομες αποφάσεις που σας ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Το θέμα που συζητούνταν ήταν η τροποποίηση των αποφάσεων, που ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για δημοπράτηση έργων με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και αφορούσε τα αντιπλημμυρικά έργα των Σερρών και της Πιερίας, καθώς και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής και τα οποία καρκινοβατούν εξαιτίας της εμμονής της πλειοψηφίας να θέλει να τα δημοπρατήσει χωρίς διαγωνισμό.

Συνεχίζοντας ο συναγωνιστής είπε ότι «όπως είχαμε επισημάνει και τότε, ο τρόπος δημοπράτησης με διαπραγμάτευση, με ή χωρίς δημοσίευση προκήρυξης, είναι μια πολύ ειδική περίπτωση, την οποία η πλειοψηφία καταχρηστικώς επιχείρησε να εφαρμόσει παντού. Εξαιτίας της εμμονής σας στη δημοπράτηση με διαπραγμάτευση χάθηκε πολύτιμος χρόνος για πολλά και σοβαρά έργα. Σας το είχαμε επισημάνει και το Μάιο του 2015, αλλά η αλαζονεία σας  δεν σας αφηνε να ακούσετε.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι κάτοικοι των περιοχών, που επρόκειτο να γίνουν αυτά, θα παραμείνουν εκτεθειμένοι σε νέες φυσικές καταστροφές, υφιστάμενοι επιπλέον ταλαιπωρία και δυσβάστακτα οικονομικά κόστη. Ήταν μια εξόφθαλμα παράνομη απόφαση και είχε ως συνέπεια την ακύρωσή της. Οι όποιες καθυστερήσεις προκύπτουν από την αναγκαιότητα της εκ νέου δημοπράτησης, πρέπει να χρεωθούν αποκλειστικά στην πλειοψηφία, που φάνηκε, θέλουμε να πιστεύουμε, ανεπαρκής, διότι αν δεν ισχύει η άγνοια, το μόνο που απομένει είναι ο δόλος».

www.xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katapelths-o-n.-chrusomallhs-sto-perifereiako-sumboulio-gia-thn-aneparkeia#ixzz3viEdp7J0

Exit mobile version