Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοίτα ποιος μιλάει! Η ψοφοδεξιά ξεπερνά και την αριστερά στην λαθρομεταναστευτική πολιτική

Κοίτα ποιος μιλάει! Η ψοφοδεξιά ξεπερνά και την αριστερά στην λαθρομεταναστευτική πολιτική

«“Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μια προσφυγική κρίση. Είναι μια μεταναστευτική κίνηση που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μια ανεξέλεγκτη διαδικασία. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η ελεύθερη επιλογή χώρας δεν είναι μέρος του διεθνούς νόμου. Θα ήθελα να υπογραμμίσω επίσης ότι υπάρχει μία ανεξάντλητη πηγή ανθρώπων μετά την Συρία, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν και η Αφρική ξεκινά να κινείται. Η διάσταση και το μέγεθος του κινδύνου είναι πάνω από τα αναμενόμενα. Είμαστε Χριστιανοδημοκράτες, έτσι το ζήτημα της ηθικής υπευθυνότητας πρέπει να τίθεται ψηλά στις προτεραιότητές μας. Έχουμε συμπόνια για τους ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους. Είναι θύματα κακής διακυβέρνησης των χωρών τους. Είναι θύματα διεθνών πολιτικών αποφάσεων. Και είναι θύματα της σημερινής κακής ευρωπαϊκής πολιτικής που τους δημιουργεί προσδοκίες που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά έχει μια ξεκάθαρη ατζέντα. Υποστηρίζουν την μετανάστευση. Στην πραγματικότητα εισάγουν μελλοντικούς αριστερούς ψηφοφόρους στην Ευρώπη, κρυπτόμενοι πίσω από τον ανθρωπισμό. Είναι παλιό κόλπο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το δεχτούμε. Επιτίθενται στις κύριες αξίες της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας: Οικογένεια, έθνος, υπευθυνότητα”».       

Τα παραπάνω δεν είναι λεγόμενα κάποιου ηγέτη εθνικιστικού κόμματος, αλλά του Βίκτωρ Ορμπάν, πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, και ειπώθηκαν πριν από λίγο καιρό στο συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη. Αν και φιλελεύθερος, ο Ορμπάν, λέει τα αυτονόητα στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποδίδοντας στην Ευρωπαϊκή Αριστερά τις ευθύνες που της αναλογούν και την κατηγορεί ευθέως για επιχειρούμενη αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης και τον «εμπλουτισμό» της με μελλοντικούς ψηφοφόρους που θα προέρχονται από χώρες μη Ευρωπαϊκές.

Σ΄αυτό το συνέδριο ο Μεϊμαράκης είχε πει ότι θα πρέπει να είμαστε… αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, ενώ ο έτερος διεκδικητής του σάπιου θρόνου της ΝΔ Μητσοτάκης έχει θέσεις στο προσφυγικό, οι οποίες ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ (μόνο στα θέματα οικονομίας έχει υποθετικές διαφορές, αφού στο κοινωνικό πεδίο οι φιλελεύθερες απόψεις που συγκλίνουν με τον αριστερό πολυπολιτισμό και «αντιρατσισμό»). Το πιο πρόσφατο περιστατικό της διεθνιστικής χροιάς της ΝΔ έρχεται από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Οι ξενοφοβικές απόψεις ξένων ηγετών και κομμάτων που ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια της Δεξιάς στην Ευρώπη προβληματίζουν έντονα τους εκπροσώπους της ελληνική συντηρητικής παράταξης, οι οποίοι σπεύδουν να διαχωρίσουν τη θέση τους. Στο πλαίσιο αυτό, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη υποστήριξε χθες (ρ/σ “Στο Κόκκινο”) ότι η κυβερνώσα ουγγρική Ακροδεξιά δεν έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ενώ παράλληλα διατύπωσε τον προβληματισμό της για τις “ακραίες συμπεριφορές”, τις οποίες εκδηλώνουν με αφορμή το προσφυγικό χώρες που βρίσκονται στην “καρδιά της Ευρώπης”, όπως η Πολωνία και η Τσεχία. Ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική τοποθέτηση που δείχνει ότι ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ επιθυμεί να απαλλαγεί από την προσκόλληση σε θέσεις και πολιτικές της προεδρίας Σαμαρά που χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικές και μισαλλόδοξες».

Όταν, λοιπόν, η ΝΔ καταδικάζει τις αυτονόητες θέσεις εθνικής άμυνας απέναντι στην λαθρομετανάστευση ακόμα και «αδελφών» κομμάτων, για να δείξει την «προοδευτικότητα» της και δέχεται περίπου τα συγχαρητήρια της εγχώριας εθνομηδενιστικής φυλλάδας, είναι αυτονόητο ότι η πολιτική καταδίκη της και απομόνωση αποτελεί χρέος και καθήκον για κάθε Έλληνα Πατριώτη.

Όποιος και αν αναδειχθεί ως αρχικαρεκλάρχης η ΝΔ θα παραμείνει ένα κόμμα αντεθνικό, αντιλαϊκό και δέσμιο των ξένων συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jepernaei-kai-thn-aristera-se-filometanasteutikes-theseis-h-nd#ixzz3vjWc2SU9

Exit mobile version