Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τέλειωσαν τα ψέμματα των νταβατζήδων! Στα κάγκελα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega

Τέλειωσαν τα ψέμματα των νταβατζήδων! Στα κάγκελα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega

Μπορεί να λέγεται Mega, αλλά η δικαιολόγηση του ονόματος του συγκεκριμένου καναλιού συνίσταται εκτός από την μεγάλη διαστρέβλωση της αλήθειας και στα εξίσου μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει.

Δεν μας εξέπληξε η είδηση: «Απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA καλούν σήμερα στις 12:00 τους συναδέλφους τους –ηθοποιούς, σεναριογράφους, τεχνικούς, υπαλλήλους εταιρειών που εκτελούν παραγωγές στο MEGA μαζί με τις οικογένειές τους- σε δυναμική διαδήλωση έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων. Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι “οι μεγαλομέτοχοι παίζουν με τις τύχες μας, με τον ιδρώτα μας, το ψωμί της οικογένειάς μας. Σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις δεν προχώρησαν στην ανακεφαλαιοποίηση του καναλιού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με κλείσιμο. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους”.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι “αν και πολύ  θα θέλαμε να φύγουμε διακοπές (όπως οι μεγαλομέτοχοι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης), αυτό δεν πρόκειται να γίνει μιας και δεν έχουμε λεφτά ούτε για τα στοιχειώδη. Είναι επιβεβλημένο ολόκληρος ο κλάδος να αντιδράσει δυναμικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί. Είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι που μας υποχρεώνουν να υπογράψουμε συμβάσεις στις οποίες αναγράφεται ότι θα πληρωθούμε μετά από 8-10 μήνες από τη μέρα προβολής των επεισοδίων. Αυτό μεταφράζεται σε πληρωμή μετά ένα χρόνο από την προσφορά της εργασίας μας!”. Παράλληλα όμως καλούν “όλους τους συναδέλφους  στα προγράμματα του MEGA να παρευρεθούν σε υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνούν ότι την επόμενη φορά μπορεί να είναι στη θέση μας”».

Το mega είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο είχε δική του μπετονιέρα παραγωγής λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παίζοντας το παιχνίδι τόσο των ιδιοκτητών του, όσο και της κυβέρνησης Σαμαρά που έστησε την γνωστή σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το ίδιο κανάλι σε συνεργασία με τις φυλλάδες των «νταβατζήδων», που μιλούσε για δήθεν «εσωκομματικά προβλήματα» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να διαψευσθούν αυτά στην συνέχεια από την ίδια την πραγματικότητα, είναι αυτό το οποίο έχει τελικά τεράστια οικονομικά προβλήματα και, όπως καταγγέλλουν απλήρωτοι εργαζόμενοι του mega, τα αφεντικά του «οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους».

Την επόμενη φορά που η Τρέμη θα κάνει κάποιο «σαρδάμ» (παρότι διαβάζει από «ότο-κιου») αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα γουρλώσει χαρακτηριστικά τα μάτια της, ας έχουν υπ’ όψιν όλοι όσοι θα την βλέπουν να λέει όσα την διέταξαν τα αφεντικά της να πει, ότι το κανάλι αυτό φυτοζωεί και είναι θέμα χρόνου να βάλει λουκέτο, απαλλάσσοντάς μας οριστικά από την mega αντιαισθητική, αντιδεοντολογική, ανελεύθερη και αποχαυνωμένη «ενημέρωση» που σέρβιρε τόσα χρόνια στο πιάτο των τηλεθεατών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-oria-ths-katarreushs-to-mega.-sugkentrwsh-diamarturias-aplhrwtwn-ergazo#ixzz3vjgxtKzz

Exit mobile version