Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βέμπερ ξεφτίλισε τους ντόπιους υποτακτικούς: Αφού αφήνετε αφύλακτα τα σύνορα, η Ελλάδα θα βγει από την Σένγκεν!

Ο Βέμπερ ξεφτίλισε τους ντόπιους υποτακτικούς: Αφού αφήνετε αφύλακτα τα σύνορα, η Ελλάδα θα βγει από την Σένγκεν!

Στο ναδίρ του ευρωπαϊκού στερεώματος βρίσκεται η Πατρίδα μας, καθώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει καταστήσει την Ελλάδα παντελώς ανυπόληπτη. Με σύνορα ξέφραγο αμπέλι και με μια συνεχιζόμενη λαθρολάγνα πολιτική είναι επόμενο οι εχθροί της Ελλάδος να κρούουν συνεχώς των κώδωνα του κινδύνου και να απειλούν με έξοδο από την συνθήκη Σένγκεν. Ένα γεγονός που θα έχει ως επακόλουθο την μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Το ζήτημα της προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από την Σένγκεν επανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα FAZ ο ο αρχηγός της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο και αναπληρωτής πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, Μάνφρεντ Βέμπερ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Βέμπερ είπε ότι  «η Ελλάδα δεν προστατεύει τα σύνορά της σύμφωνα με όσα ορίζει η ισχύουσα Συνθήκη του Σένγκεν και κατά συνέπεια παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», επισημαίνοντας ότι αυτό δε συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις της χώρας, απέναντι στην Ευρώπη.

«Όταν οι χώρες μέλη δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους για τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων τότε η Frontex πρέπει να αναλαμβάνει τη φύλαξη των συνοριακών σημείων. Το σχετικό νομοσχέδιο έχει κατατεθεί εδώ και δύο εβδομάδες και ελπίζω ότι θα έχει ευρεία στήριξη από τις χώρες μέλη. Σε περίπτωση όμως που ούτε η Frontex δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα σύνορα τότε θα πρέπει να εξεταστεί η προσωρινή έξοδος μιας χώρας από τον χώρο του Σένγκεν», είπε ο πρόεδρος του ΕΛΚ.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης είναι το κλείσιμο των συνόρων, η φύλαξή τους από τον ελληνικό στρατό και η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apeiles-bemper-afou-den-mporeite-na-fulajete-ta-sunora-sas-tha-bgeite-apo-t#ixzz3vkCFu8Nn

Exit mobile version