Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καστοριά

Δραστηριότητες Τοπικών: Καστοριά

Η Τ.Ο. Καστοριάς κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ίωνα Δραγούμη στην γενέτειρα του, στο Βογατσικό. Η Χρυσή Αυγή πιστή στις αρχές και στα ιδανικά της δεν λησμονεί τους μεγάλους Έλληνες Εθνικιστές και κάθε χρόνο τιμά τον Ι. Δραγούμη δίνοντας με αυτό τον τρόπο το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Το παρόν έδώσαν πιστοί συναγωνιστές του κινήματος που σε αυτήν την εποχή της μισαλλοδοξίας και των ερειπίων ψυχών συνεχίζουν να βρίσκονται στο μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή που δίνει μόνη της έναν άνισο αγώνα εναντίον όλων.

Εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Καστοριάς με θέμα το έργο και την ζωή του Ίωνα Δραγούμη

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καστοριάς, συναγωνιστής Στέλιος Τούφας μίλησε για το πολιτικό έργο, την ζωή του και το συγγραφικό του έργο. Στην συνέχεια έκανε μια αντιπαράθεση της σημερινής κατάντιας που βρίσκεται η Πατρίδα και η κοινωνία μας με τα λεγόμενα του μεγάλου Εθνικιστή Ι. Δραγούμη. Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο πάντα επίκαιρο απόσπασμα του Ι. Δραγούμη: «Να ξέρετε πως εάν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιόμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη. Θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, και θα μας λευτερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε». Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Απονομή επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους στην Τ.Ο. Καστοριάς

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καστοριάς, συναγωνιστής Στέλιος Τούφας, απένειμε αναμνηστικούς επαίνους σε όλους τους συναγωνιστές που βρέθηκαν στις επάλξεις του αγώνα και σε αυτές τις εκλογές δίνοντας το παρόν στα εκλογικά κέντρα ως αντιπρόσωποι του κινήματος μας. Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα κίνημα που αγωνίζεται και στηρίζεται από τον λαό, ο οποίος συμμετέχει στους Εθνικούς αγώνες παρά τις απειλές του συστήματος. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kastoria#ixzz3vnBEplYW

Exit mobile version