Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας χαρακτήρισε την υποβαθμισμένη Πλατεία Βικτωρίας ως… «κέντρο περάσματος»

Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας χαρακτήρισε την υποβαθμισμένη Πλατεία Βικτωρίας ως... «κέντρο περάσματος»

Ο εκτός τόπου και χρόνου υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας φρόντισε και πάλι με δηλώσεις του να παίξει με τη νοημοσύνη και τα νεύρα όλων των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του τόνισε ότι καθημερινά εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα 3000 – 4000 (!) μετανάστες και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αυτό δείχνει την αδυναμία της Τουρκίας να ανταποκριθεί στην μείωση των μεταναστευτικών ροών, κάτι το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε συναγερμό. Την ανικανότητα, δηλαδή, της κυβέρνησης να διαφυλάξει επαρκώς τα σύνορα και να αποτρέψει την έλευση άλλων λαθρομεταναστών την αποδίδει στην Τουρκία!

Με άλλες του δηλώσεις έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο εκτός πραγματικότητας είναι, όταν ερωτώμενος για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας, υποστήριξε ότι είναι «κέντρο περάσματος» και όχι «κέντρο διαμονής μεταναστών». Ούτε λέξη, δηλαδή, για τις εικόνες ντροπής που μετά από λίγο καιρό επιστρέφουν δριμύτερες στο κέντρο της Αθήνας και για την εφιαλτική κατάσταση που προμηνύεται τόσο για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα μας ανθρώπους.

Υπό άλλες συνθήκες ο Μουζάλας δεν θα ήταν τίποτα άλλο από έναν γραφικό και περιθωριακό τύπο, ο οποίος δικαιούται (…) να λέει ασυναρτησίες. Η θεσμική του θέση, όμως, καθιστά την ανικανότητα τόσο αυτού όσο και των πολιτικών του προϊσταμένων κραυγαλέα επικίνδυνη για την κοινωνική ηρεμία και την ασφάλεια του Τόπου. Αρκετά πια με τους «τζάμπα μάγκες» ψευτοανθρωπιστές που δείχνουν την κάλπικη ευαισθησία τους με το να συσσωρεύουν στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας χιλιάδες δυστυχισμένους αλλοδαπούς, χωρίς να νοιάζονται για την τραγική κατάσταση που δημιουργούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-topou-kai-chronou-o-mouzalas.-ws-kentro-perasmatos-charakthrise-tis-e#ixzz3vpfErgl0

Exit mobile version