Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλοι 3.600 λαθρομετανάστες έφτασαν σήμερα στον Πειραιά – Κάθε μέρα τα ίδια…

Άλλοι 3.600 λαθρομετανάστες έφτασαν σήμερα στον Πειραιά - Κάθε μέρα τα ίδια...

Ακολουθώντας τις συνέπειες του κυβερνητικού δόγματος των «ανοιχτών συνόρων» οι ροές των λαθρομεταναστών και των προσφύγων προς τον Πειραιά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Παρά την κακοκαιρία, τα τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία που κατέφθασαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά αποβίβασαν πάνω από 3.600 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αριθμό ανάλογο με την χθεσινή μέρα.

Το πού θα πάνε και πού θα μείνουν αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι δεν απασχολεί κανένα ψευτοανθρωπιστή των «ανοιχτών συνόρων» και της φαιδρής θεωρίας «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες».

Η πλατεία Βικτωρίας και άλλα μέρη της Αθήνας θα πλημμυρίσουν με ακόμη περισσότερες δυστυχισμένες υπάρξεις, με τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών να νιώθουν την πίεση και τους ψευτοανθρωπιστές να κάνουν «αντιρατσιστικά» κηρύγματα εκ του ασφαλούς, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τον συνωστισμό ανθρώπων.

Γ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alloi-3.600-lathrometanastes-kai-prosfuges-eftasan-shmera-ston-peiraia.-o-i#ixzz3vvFGW5jy

Exit mobile version