Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Χρόνια πολλά Συναγωνιστές και καλή χρονιά! Το 2016 θα είναι εξίσου δύσκολο με το 2015 και πιθανώς να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις. Προσωπικά εύχομαι σε όλους Υγεία και Δύναμη, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές ο Αγώνας είναι διαρκής. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται πως μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί η Ελλάδα μας να αναγεννηθεί. Ας είμαστε γεροί λοιπόν γιατί η Πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Θ. Γ.

Συμμορία αλβανών κατσαπλιάδων μπαινόβγαινε στα σύνορα επί δύο μήνες και ρήμαζε τα χωριά της Καστοριάς

Συναγωνιστές, Μετά τις τελευταίες εθνοπροδοτικές κινήσεις του Σύριζα,υπό την κάλυψη της ψοφοδεξιάς (σύμφωνο συμβίωσης για τους διεστραμμένους, ποινικοποίηση των δράσεων υπέρ των Ελλήνων,κλπ), έχουν πλέον απαξιωθεί όλες οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε,αυτές της Πατρίδας, της Θρησκείας  και της Οικογένειας. Σε αυτή την επιδρομή των άθεων, των ανώμαλων και των προσκυνημένων έχετε απομείνει η μοναδική φωνή εθνικής αντίστασης. Πλέον ο λαός προσμένει μόνο από εσάς να αντισταθείτε και να αποτελέσετε σύντομα την εθνική πρόταση διακυβέρνησης. Σας εύχομαι τη νέα χρονιά να βρείτε όλη τη δύναμη και την θέληση που χρειάζεται για να πρωτοστατήσετε για μία ακόμη φορά στους εθνικούς αγώνες για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους και την επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!Ζήτω ο Αρχηγός!

Ελένη Π., Γρεβενά

Τι σχέση έχει η απαγόρευση των πυροτεχνημάτων στην Γερμανία με τα προσφυγάκια;

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής, Έχω την ατυχία να είμαι έμπορος και να προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατήσω ανοιχτή την επιχείρησή μου. Αυτές τις ημέρες όποιος λαθρομετανάστης θέλει, μπορεί να πουλάει τα ίδια προϊόντα με εμένα  μπροστά στην βιτρίνα του καταστήματός μου ,ανενόχλητος. Αν τολμήσω να αντιδράσω, στην καλύτερη περίπτωση θα με πουν “ρατσιστή” και στην χειρότερη θα δεχτώ επίθεση. Ταυτόχρονα οι φόροι που πρέπει να πληρώνω, με έχουν γονατίσει. Βλέπω ότι το κράτος προσπαθεί να με ξεζουμίσει,να πάρει ό,τι μπορεί από εμένα χωρίς να μου δώσει την ευκαιρία να ανασάνω. Προσπαθώντας να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου, με αποτέλεσμα να στερούμαι βασικά αγαθά για το σπίτι μου, νιώθω την αγανάκτησή μου να ξεχειλίζει ακούγοντας ότι στους συνταξιούχους βουλευτές προσφέρονται χιλιάδες ευρώ ως αναδρομικά. Αυτή είναι η “δικαιοσύνη” της “αριστερής” κυβέρνησης; Πλέον έχω πειστεί ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την ελπίδα και την δικαιοσύνη στη χώρα μας. Συνεχίστε τον αγώνα σας και είμαστε μαζί σας! Καλή χρονιά!

Θανάσης Κ., Ξάνθη

Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά: οι 62 της ΝΔούλας – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-ianouariou-2016#ixzz3vx4cq2v1

Exit mobile version